Kurtulmuş: 2023 seçimleri aslanın ağzında

Numan Kurtulmuş, "2023 seçimleri, açık ve net söylüyorum ki aslanın ağzındadır." dedi.

SİYASET 20.02.2022, 00:05
Kurtulmuş: 2023 seçimleri aslanın ağzında

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'na iştirak etti. Toplantıda konuşma yapan Kurtulmuş, seçim anketlerinde partisinin en yakın rakibinden 10 ila 12 puan önde olduğunu belirtti. Kurtulmuş, buna karşın 2023 seçimlerinin çok zorlu bir süreç olması sebebiyle çok sıkı çalışmak zorunda olduklarını ifade etti.

"Bir zümrenin partisi değiliz"

Kurtulmuş, milletle bağlarının devam ettirileceğini ve bu istikamette ilerleyerek 2023 seçimlerinde zafere ulaşacaklarını kaydederek, "Partimiz bir dava partisidir. Yalnızca geçmişte kalan bir parti değildir, ülkemizin geleceğini de koruyan bir partidir. Bir zümrenin, bir grubun partisi değildir, 84 milyonun partisidir. Tüm bunlar bizi kuvvetli kılan özelliklerimizdir. Partimizin önünü kesmek için bir şeyler söyleyebilirler. 6'sı, 7'si, 17'si buluşabilir. Bunlar hiçbir şey ifade etmez." sözlerini sarf etti.

"Öndeyiz ama 50+1'e ulaşmamız gerekiyor"

Kurtulmuş, 2023 seçimlerine çok sıkı bir şekilde çalışılmasını talep etti. Kamuoyu yoklamalarında partisinin en yakın rakiplerinin önünde olduğunu dile getiren Kurtulmuş, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Çok az bir zaman kaldı. Haziran 2023 tarihine değin büyük bir çaba göstererek çalışmak için mücadele ve kararlılık sizdedir. Köy köy, mahalle mahalle gezeceksiniz. 2023 seçimleri, açık ve net  söylüyorum ki aslanın ağzındadır. Bunun için çok sıkı bir şekilde çalışmak mecburiyetindeyiz. An itibarıyla kamuoyu yoklamalarında partimiz açık ara farkla öndedir. En yakın rakibimizden 10 ila 12 puan öndeyiz. Bu rakamı da en azıyla söylüyorum. Fakat 50+1 oy almamız gerekiyor."

"Yüzde 64'ü de geçeceğinize söz verin"

2023'teki seçimde Gaziantep'ten çok daha fazla oy beklediklerini belirten Kurtulmuş, "Bu güzel kentte, Türkiye ortalamasının 10 puan kadar üstünde, yüzde 64 oyla Sayın Cumhurbaşkanımızı seçtiniz. Yine aynı kararlılıkla bir söz vereceksiniz. 2023 yılında çok daha yüksek bir oy oranıyla yeniden Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vereceksiniz. Önümüzdeki seçime kadar ana hedefimiz ve ana stratejimiz gönüllerine girdiğimiz yurttaşlarımızın gönüllerinden düşmemeyi sağlamaktır. Gönüllere girebilmek çok zorduk, gönüllerden düşmemek ise katbekat daha zordur. İşte bu sebeple de çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Yurttaşlarımıza kulak vereceğiz ve onların yanında olacağız." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)