Külliye'de önemli temas: Erdoğan ve Bahçeli bir araya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya gelecek. İki liderin seçim sürecini ve gündeme dair gelişmeleri ele alması bekleniyor.

SİYASET 08.03.2023, 11:12
Külliye'de önemli temas: Erdoğan ve Bahçeli bir araya geliyor

Seçimlere kısa bir süre kala Türkiye gündemi en hareketli zamanlarını yaşıyor. 10 Mart günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'i feshedecek ve Türkiye 14 Mayıs günü seçime gidecek. Bu noktada partiler çalışmalarına hız verirken bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde iki kritik görüşme yapacak.

İki liderin ele alacağı konular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi saat 14.00'te kabul edecek. İki lider tarafından gerçekleştirilecek görüşmede, siyasetin dikkat çeken başlıkları ve seçim süreci ele alınacak. Toplantıda, seçim sürecinin ne şekilde sürdürüleceği, milletvekili isimleri gibi seçime dair adımlar da görüşülecek.

Öte yandan iki lider arasındaki görüşmede, deprem bölgesinde sağlanan faaliyetler, dış politika ve ekonomik gelişmeler ele alınacak.

Gine Cumhurbaşkanı Ankara'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de bugün bir temasta daha bulunacak. Erdoğan, saat 15.00'te Ankara’ya gelecek olan Gine Bissau Cumhurbaşkanı Cissoko Embalo ile görüşme sağlayacak.

Yorumlar (0)