Koca ve Özdağ arasında Soylu gerilimi

Fahrettin Koca, kendisine teşekkürlerini ileten ve aynı zamanda da Süleyman Soylu'yu hedef alan Ümit Özdağ’a, “Nezaketsizlik, düzeltme olarak görülemez.” dedi. Özdağ ise Koca'ya cevap olarak, "Konunun Soylu ile alakası yok, benimle var. Nezaket dersi vermeniz gereken kişi ben değilim." ifadelerini kullandı.

SİYASET 07.06.2022, 20:49
Koca ve Özdağ arasında Soylu gerilimi

Zafer Partisi lideri Özdağ, iki gün evvel kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Hatay’da bulunan Reyhanlı Devlet Hastanesi’nin acil servisinde Türk doktor olmadığını öne sürmüştü.

Özdağ, bir ekran görüntüsünü paylaşarak, “Türk insanının kendi vatanında ikinci sınıf olması sürecinin içindeyiz. Arapçayı kutsal dil, Arapları üstün insan gören zihniyet Türk milletine kendi vatanında mülteci olma hissini yaşatıyor. Herkes kendi ülkesine dönecek. Kurulan bölünme ve iç savaş komplosunu partimiz bozacak." ifadelerine yer vermişti. 
 

Özdağ: Tüm bakanların küfürbaz olmadığını öğrendik

Özdağ, bu sabah Sağlık Bakanı Koca'nın kendisini aradığını, söz konusu hastanenin acil servisinde dört doktorun görev yaptığını, ikisinin Türk ikisinin ise Suriyeli olduğunu fakat ülkemizde tıp eğitimi aldıklarını ilettiğini paylaştı.

Özdağ daha sonra İçişleri Bakanı Soylu’yu hedef alarak, “Sayın Koca'ya ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Tüm bakanların Süleyman Soylu gibi küfürbaz olmadığını öğrenmiş olduk." dedi.
 

Koca: Nezaketsizlik, düzeltme olarak görülemez

Özdağ’ın bu paylaşımını alıntılayan Koca ise Soylu’yu, “Sayın Özdağ, hatanızı düzeltmeniz için size ulaştım. Fakat düzeltme metininde konu ile hiçbir ilgisi olmayan bakan arkadaşımıza sataştınız. Nezaketsizlik, düzeltme olarak görülemez." ifadeleriyle savundu. 
 

Özdağ: Nezaket dersi vermeniz gereken kişi ben değilim

Özdağ, Koca'ya cevap vererek, "İlettiğiniz bilgiyi kamuoyu ile paylaştım, teşekkürler. Süleyman Soylu'nun konu ile ilgisi yok, benimle var. Nezaket dersi vermeniz gereken kişi ben değilim. Ayrıca hata da yapmadım, halkın derdini ilettim. Sizin aramanız gerekenler ise bölgede sayıları gitgide azalan Türk vatandaşlarıdır." dedi. 
 

Yorumlar (0)