Kılıçdaroğlu’nun adaylığı hakkında konuşmuştu: İYİ Partili Paçacı istifa etti

İYİ Parti'deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı’nda görev yapan Mustafa Cihan Paçacı, istifa ettiğini duyurdu.

SİYASET 26.01.2023, 16:45
Kılıçdaroğlu’nun adaylığı hakkında konuşmuştu: İYİ Partili Paçacı istifa etti

Bugün Altılı Masa ilk defa cumhurbaşkanı adayını görüşmek üzere Meral Akşener'in öncülüğünde bir araya gelirken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı tarafından tepki gelmişti. Bugün gerçekleştirdiği bir röportajda parti yapılanması olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını onaylamadıklarını dile getiren Paçacı, "Parti yetkili kurulları, mevcut durumda Kemal Bey'i kabul edecek noktada bulunmuyor fakat bu durum nihai şekilde sürecek manasını da taşımıyor. Meral Hanım durumu yetkili kurullara götürecek, bu noktada nihai karar verilecek" demişti.

“Amacını aştı”

Son yaşanan gelişmeler ardından Paçacı, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Paçacı, istifasında şu ifadelerde bulundu: ''Aziz Milletimizin bilgisine. Milletimizin ve ülkemizin umudu olarak görülen Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adaylık çalışmalarına yönelik, bir basın mensubuna vermiş olduğum demecin, amacını geçen yorumlara sebep olduğuna şahit oldum.

Demokrasimize huzur verecek bir süreç içerisinde büyük bir emek sağlayan, Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi, öte yandan Altılı Masayı meydana getiren Sayın Genel Başkanların düşüncelerini koruyup kollamak üzere, İYİ Parti’de bulunan Kurumsal İlişkiler Başkanlığı vazifemden istifa ediyorum''

Yorumlar (0)