Kılıçdaroğlu’nu kızdıran manşetler… Twitter’dan tek tek paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında “Sosyal konut projesinden rahatsız oldu” içerikli haberler yapıp manşetler atan medya organlarını Twitter üzerinden paylaşarak, “Erdoğan’ın propaganda aparatları” dedi. 

SİYASET 16.09.2022, 15:13 16.09.2022, 15:18
Kılıçdaroğlu’nu kızdıran manşetler… Twitter’dan tek tek paylaştı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, önceki gün Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın detaylarını paylaştığı sosyal konut projesine ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu. Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamaları, bazı medya organlarında, “Rahatsız oldu” başlığı ile duyuruldu. Kendisi hakkında bu tarz haberler yapan yayın organlarını tek tek Twitter üzerinden paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sert ifadeler kullandı. 

“Erdoğan’ın propaganda aparatları”

Sosyal konut projelerine her zaman destek verdiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında bu tarz haberler yapan medya kuruluşlarına seslenerek, “Erdoğan’ın propaganda aparatları. ‘Konutlar inşa edilsin, devlet bu konuda garanti versin, destekleyeceğim’ dedim. Kara propaganda aparatlarının haber yapma şekli işte bu. Genç muhafazakar, bu yalan düzenini sonlandırmak senin elinde. Yaşlıları kandırıyorlar ama sizi kandıramıyorlar” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu ne demişti?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal konut projesi açıklandıktan sonra Twitter üzerinden şu açıklamayı yapmıştı:

“Birçok kez ısıtılıp vatandaşlarımızın önüne konmuş bir proje. Senelerdir aynı hikaye. Erdoğan, seçim öncesi para toplamak için bunu yaptığını biliyorum. Ben sosyal devletin savunucusu olarak sosyal konutların çoğalmasını canı gönülden arzuluyorum. Sana inanmamızı istiyorsan, bu projeye müteahhitlerin girmesi için gelir güvencesi ver. Beşli çeteleri semirttin, asıl yoksul vatandaşın konutu için garanti ver. Vermezsen, çok iyi biliyorsun ki bu proje tamamlanmayacak. Gerçi sen alışıksın yalandan beton harcı dökmeye. Ben de buradan açıklıyorum, biz iktidar olduğumuzda bu garantilerin arkasında duracağız. Erdoğan, garanti vermezsen, bu proje bir Banker Yakup zihniyetinden ibarettir. Topla paraları yoksul vatandaştan, seçim sürecini finanse et. Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam!” 

Yorumlar (0)