Kılıçdaroğlu’ndan Sinan Ateş ve Muhsin Yazıcıoğlu açıklaması: Gizli kalmayacak

14 Mayıs seçimleri için Sivas’a giden Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sinan Ateş'i öldüren kişileri unutmadım. Rahmetli Yazıcıoğlu'nun oğlu geldi. Ben bir söz verdim. Yaşananları bütün detaylarıyla ortaya çıkaracağım. Gizli kapaklı hiçbir şey kalmayacak” dedi.

SİYASET 11.05.2023, 14:18
Kılıçdaroğlu’ndan Sinan Ateş ve Muhsin Yazıcıoğlu açıklaması: Gizli kalmayacak

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Sivas'ta açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Neden çiftçimizi ve üreticimizi küstürdük?”

Sivas’ın coğrafi açıdan önemli olduğuna değinen Kemal Kılıçdaroğlu, "Sivas Demir Çelik Fabrikası için kamulaştırma işlemi sağlayacağım. Burada binlerce işçi görev yapacak. Göreceksiniz. Öte yandan, bu taşeron işçi belası sona ermiş değil. Bizler işçilerin hepsine kadro vereceğiz onlarda hanelerine huzur içerisinde gidecekler. Bu kentin bereketli toprağı ve güzel bir coğrafyası var. Böyle topraklarımız varken buğdayı neden dışardan satın alıyoruz. Su var, güneş var. Neden çiftçimizi ve üreticimizi küstürdük?” dedi.

“Unutmayacağım”

Kadınlar için yenilikler getireceklerini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir evde bir anne evladını okula yollarken, beslenme çantasına verecek bir şey bulamıyorsa, doğal gaz kesiliyorsa bizler buna sessiz duramayız. Bizler Aile Destekleri Sigortasını faaliyete sokacağız. Kadınların bankada ayrı bir hesabı bulunacak. Hiçbir kadını başkalarını muhtaç bırakmayacağım" şeklinde konuştu.

"Sinan Ateş'in katillerini hiçbir zaman unutmadım" ifadesinde bulunan Kılıçdaroğlu, "Rahmetli Yazıcıoğlu'nun oğlu yanıma geldi. Ben ona bir söz verdim. Yaşananları bütün detaylarıyla ortaya çıkaracağım. Gizli kapaklı hiçbir şey yaşanmayacak" dedi.

Yorumlar (0)