Kılıçdaroğlu’ndan sert çıkış! “Hepinizin canı cehenneme”

Sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mafyalar, yolsuzluklar, soysuzlara karşı, “Hepinizin canı cehenneme” şeklinde tepki gösterdi.

SİYASET 25.07.2022, 15:10 25.07.2022, 15:37
Kılıçdaroğlu’ndan sert çıkış! “Hepinizin canı cehenneme”

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının kaçak zanlılarından olan emekli Albay Levent Göktaş‘ın sosyal medya üzerinde tekrar gündeme oturmuştu. Bunun sonrasında Necip Hablemitoğlu'nun eşi Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak, “Kirli pazarlıklar etrafta dönüp duruyor belli ki, kirli adamların elinde kalmış, oyuncak olmuş bu memleket" demişti. Bu paylaşım sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu da bir açıklamada bulundu.

Mesajı alıntıladı, tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Şebnem Hablemitoğlu’nun gönderisini alıntılayarak bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından yayınladığı tepkide CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Soysuzlar, komisyoncular, uyuşturucu baronları, çantacılar, çeteler, yolsuzlar, mafyalar… Size diyorum, hepinizin canı cehenneme! Her köşeden lağım kokusu alınıyor. Bu devleti hepinizden arındıracağız. Tertemiz bir ülke bu gençlere kalacaktır. Benim en büyük mirasım bu olacak" şeklinde ifade etti.

Ne olmuştu?

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı son dönemlerde yeniden sosyal medyada gündeme oturmuştu. Necip Hablemitoğlu’nun suikastı için planlayıcısı rolü olduğu düşünülen ve hakkında yakalama kararı bulunan fakat yerinin tespit edilemediği emekli Albay Levent Göktaş sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunmuştu. Açıklamalarında, "Bugün saat 22.00'de bütün olanları belgeleri ile beraber ortaya çıkaracağım. Yarın itibarıyla videolarda çekeceğim. Daha sonrasında konu ile ilgili videolu anlatımlarım da olacak. Çok açık bir şekilde söylüyorum bazı kişiler bu gece uyumasın. Tam olarak gerçek ne yarın hep beraber göreceğiz. Beni bu şekilde kullanan ve daha sonra bir kenara atanların hepsinin kâbusu olacağım" demişti.

Tartışmaya Sedat Peker’de dahil oldu

Yaptığı paylaşım içerisinde, "Beni Sedat Peker'le bir tutmayın" söylemi bulununca olaya Sedat Peker de dahil olmuştu.

Peker tarafından konu ile ilgili olarak, "Beni Sedat Peker’le bir tutmayın ne demek? Sen kimsin? Ankara’ya geldiğim zamanlarda yaptığımız görüşmelerde yarım metre gerimden geldiğin gerçekliği meydandayken beni Sedat Peker’le bir tutmayın söylemleri ne demek? Benim ilgi bölgemde değildin. Ama şimdi emin ol radarımın içerisine girdin. Yaşar Baba aracılığıyla bana teklif ettiğin para yoluyla ortadan adam kaldırma taleplerini de seçimlere 2 ay süre kala videolarda da değerlendireceğiz. Sen kimsin de beni Sedat Peker ile bir tutmayın diyebiliyorsun?" ifadelerini kullanmıştı.

Emekli Albay Levent Göktaş’ın Avukat Hüseyin Ersöz ise müvekkili adına paylaşılan söylemler adına açıklama yapmış ve görülen hesapların gerçek olmadığını bildirmişti. Diğer bir taraftan Levent Göktaş için açılan sosyal medya hesabı silindi.

Yorumlar (0)