Kılıçdaroğlu’ndan, kendisini eleştiren o pankarta yanıt: "Birileri panik içinde"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yalova’da karşılaştığı yoğun ilgi sebebiyle esnaf ziyaretini yarıda bırakarak caddede bir araya gelen vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu'nun vatandaşlara hitabı esnasında bir pankart açıldı. Kalabalığın tepkisine yol açan pankart ile ilgili Kılıçdaroğlu, “Demokrasinin, özgürlüğün ayak sesleri geliyor, adaletin, hakkın ve hukukun ayak sesleri geliyor. Birileri panik içinde ve korkuyor.” sözlerini kullandı.

SİYASET 18.08.2022, 09:38 18.08.2022, 16:48
Kılıçdaroğlu’ndan, kendisini eleştiren o pankarta yanıt: "Birileri panik içinde"

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Yalova'da esnaf ziyareti esnasında vatandaşların yoğun ilgisinin ardından esnaf ziyaretini yarıda bırakarak caddede vatandaşlara hitap etti.

“Bu düzeni değiştirmede en büyük güvencem sizsiniz”

Kılıçdaroğlu, “Bu ülkede kim üretiyorsa, çalışıyorsa, kim alın teri döküyorsa onların kazanması gerek. Onların kaybettiği, yalnızca tefecilerin kazandığı bir düzeni hep birlikte değiştireceğiz. Bu düzeni değiştirme konusunda en büyük güvencem sizlersiniz. Birlik olacağız, beraber olacağız, mücadele edeceğiz.” sözlerini kullandı.

Konuşma esnasında pankart açıldı

Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara seslenişi esnasında bir apartmana “Bay Kemal Yalova Belediyesi’nden çalınan 23 milyon TL nerede?” yazılı pankart asıldı. Alanda bir araya gelen vatandaşlar ise pankarta tepki gösterdi.

“Bay Kemal, her kuruşun hesabını verir”

Vatandaşları sakin olmaya çağıran Kılıçdaroğlu, pankarta yönelik şu sözleri kullandı:

"Bay Kemal, her kuruşun hesabını verir, hesap vermek isteyen kişi canlı yayında karşıma çıkar ve hesabını sorar. Merak etmeyin. Bu korkunun eseridir. Kimse unutmasın, geliyor gelmekte olan. Türkiye’de adalet, demokrasi, hükümetin aldığı vergilerin hesabını vermesini istiyor musunuz? Bize katılacaksınız. Bu ülkede adalet, hak, hukuk olsun istiyor musunuz? Bize katılacaksınız, birlikte yürüyeceğiz."

“Birileri panik içinde, birileri korkuyor”

Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Demokrasinin, özgürlüğün, adaletin, hakkın ve hukukun ayak sesleri geliyor. Birileri panik içinde, birileri korkuyor. Sizi hiç ama hiç üzmesin onlar, Allah’ın izniyle hep beraber, hep birlikte mücadele ederek haramilerin saltanatını yıkacağız. Türkiye’ye haramiler değil, bu ülkeye demokratlar lazım. Soyguncular değil, özveride bulunan politikacılar lazım. Bu ülkeyi soyanlar değil, alın terini katık olarak kullanan siyasetçiler lazım, biz bunu başaracağız.”

Yorumlar (0)