Kılıçdaroğlu: Vatandaşın sorunlarını dile getirmeliyiz

CHP Ankara İl Başkanlığı’nca organize edilen ‘İktidar Yolunda Dayanışma Yemeği’ programına katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, halkın sorunları üzerine yoğunlaşmak gerektiğine vurgu yaptı. 

SİYASET 18.05.2022, 09:22 18.05.2022, 17:47
Kılıçdaroğlu: Vatandaşın sorunlarını dile getirmeliyiz

Programda davetlilere seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşların temel sorunlarını ortak bir sesle dile getirmek zorunda olduklarını dile getirerek, “Seçim süreci yaklaşıyor, Çankaya bizi bekliyor. Herkes bunun net bir şekilde farkında. Vatandaşlarımızın problemlerini içselleştirmemiz şart. Onların yaşadığı problemleri bizim de hissetmemiz ve dillendirmemiz gerekiyor. İşte o zaman halkımıza ne kadar samimi olduğumuzu gösterebiliriz” ifadelerini kullandı. 

“Vatandaşlarımızın güvenini kazanmanın yolu, söylemlerimizi ortaklaştırmaktan geçiyor”

Elektriğinin kesilmesi ile ilgili de yeni mesajlar veren Kılıçdaroğlu, “Evet faturamı ödemedim ve elektriğimi kestirdim. Bu ülkede 4 milyona yakın insan bu sorunu yaşıyor. Ben o insanların derdine samimi bir şekilde ortak olmak ve onların problemlerine dikkat çekmek istedim. Tüm yol arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. Eğer bu yolda güçlü bir şekilde yürüyeceksek, ortak bir dil kullanmalıyız. Vatandaşlarımızın güvenini kazanmanın yolu, söylemlerimizi ortaklaştırmaktan geçiyor. Lütfen bunu aklımızdan çıkarmayalım. Birbirimizi eleştirmekten, birbirimizi kötülemekten uzak durarak, vatandaşın sorunlarını dile getirmeliyiz. Böylesine kritik bir süreçte bu hepimiz adına çok büyük önem arz ediyor” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)