Kılıçdaroğlu: Vatandaşın sofrasına oturmadığımız için iktidar olamadık!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin uzun süredir iktidara gelemediğini çünkü vatandaşlar ile yakın ilişki kurulmadığını, "onların sofralarına konuk olunmadığını" söyledi. 

SİYASET 09.09.2020, 12:51 09.09.2020, 15:04
Kılıçdaroğlu: Vatandaşın sofrasına oturmadığımız için iktidar olamadık!

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 97'inci yıl dönümü...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı konuşmada, önemli açıklamalarda bulundu.

"Anlamakta güçlük çekiyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin neden uzun süredir iktidara gelemediği konusunda değerlendirmeler yaptı. 

Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kurulduğu günden beri acımasız bir şekilde eleştirildiğini belirterek, bunun nedenini anlamakta güçlük çektiğini söyledi.

"Suç bizde"

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Türkiye'de tek bir ağaç bile dikmediğine" dair söylemlerin olduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, partisinin uzun süredir iktidar olamamasının nedenlerine de değindi. 

Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) uzun süredir iktidara gelmediğini, suçun Türk milletinde değil, partisinde olduğunu söyledi. 

"Vatandaşla samimi ilişki kurmadık"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) vatandaşlar ile samimi ilişki kuramadığını kaydeden Kılıçdaroğlu, partisinin köyleri gezmediğini ve vatandaşların sofralarına konuk olmadığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu, Ankara'da oturarak vatandaşlardan seçimler için oy istemenin hiçbir faydası olmadığına dikkat çekti. 

"Eleştirilerin dikkate alınması lazım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri, vatandaşların eleştirilerinin sabır içerisinde dinlenmesi ve dikkate alınması gerektiğini ekledi. 

Yorumlar (1)
Ayşe Gülnaz 4 yıl önce
Hah onu da yiyin!