Kılıçdaroğlu, üniversiteli işsizlerle buluştu: "Türkiye'nin kalkınma planı yok"

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Gelişmiş ülkeler gelecekteki 50 sene 100 yılı planlar ve bu planları sürekli olarak yapar, belli aralıklarla revize edilir. Türkiye'nin böyle bir kalkınma planı yok." dedi.

SİYASET 22.10.2020, 20:16
Kılıçdaroğlu, üniversiteli işsizlerle buluştu: "Türkiye'nin kalkınma planı yok"

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Basın Birimi’nden yapılan açıklamada CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun üniversite mezunu gençlerle bir araya geldiği kaydedildi.

Gençler, iş bulmaya ilişkin yaşadıkları sıkıntıları aktardı, Kılıçdaroğlu ise sorunları ve gençlerin taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

Kılıçdaroğlu, siyaset kurumunun sorunlara çözüm bulması gerektiğini kaydederek, iktidarı, gençlerin işsizlik sorununa ilişkin çözüm bulabilecek bir kapasiteye sahip olmamakla eleştirilerini yöneltti.

Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerde umutsuzluğun fazlasıyla yaygın olduğunu vurgulayarak, gençlerin bu konuya ilişkin umutsuz olmaması gerektiğini ifade etti.

Zor zamanların yaşandığını söyleyen Kılıçdaroğlu, eğitimde ciddi sorunların bulunduğunu ve bunun özellikle ve öncelikle ele alınması gereken konu olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Herkesin üniversite mezunu olduğu bir ülke hiçbir yerde yok”

Kılıçdaroğlu'nun hakimlik savcılık sınavında mülakatların kaldırılması talebi...

"Askeri ücret gelir vergisinden muaf olmalı"

Yorumlar (0)