Kılıçdaroğlu: Ümitsizliğe kapılmayın

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Ayağa kalkacağız ve hep beraber bu seçimi kazanacağız. Her şeyin sonunda, yalnızca milletimizin dediği olacak." dedi.

SİYASET 15.05.2023, 16:16 15.05.2023, 17:28
Kılıçdaroğlu: Ümitsizliğe kapılmayın

Türkiye, dün seçime gitti. Milletvekili seçimleri tamamlanırken cumhurbaşkanlığı için 28 Mayıs günü ikinci tura gidecek. Sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili paylaşımda bulunan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ayağa kalkacağız” mesajı verdi.

“Asla ümitsizliğe kapılmayın”

Seçimler kapsamında aralıksız şekilde çalışıldığına işaret eden Kılıçdaroğlu, “Dünden bu zamana kadar aralıksız şekilde çalışıyoruz. Asla ümitsizliğe kapılmayın. Ben her zaman dik duracağım" ifadesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu sözlerine şu şekilde devam etti: "Olan bitene yönelik net tespitlerimi sizlere aktaracağım. Daha sonrasında hep beraber ayağa kalkarak bu seçimi kazanacağız. Her şeyin sona erdiğinde, yalnızca milletimizin dediği olacaktır.”

Öte yandan dün gerçekleştirilen seçimlerde liderler yüzde 50 barajını aşamadı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçimin ikinci tura kaldığını açıkladı. Buna göre, Türkiye 28 Mayıs günü cumhurbaşkanı seçimi için tekrar sandık başına gidecek.

Yorumlar (0)