Kılıçdaroğlu: Ülkücü arıyorsanız bu kardeşinize bakacaksınız

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Milliyetçi arıyorsanız bu kardeşinize bakacaksınız, ülkücü arıyorsanız bu kardeşinize bakacaksınız. Vatansever arıyorsanız CHP'ye bakacaksınız” dedi. 

SİYASET 15.11.2022, 15:00 15.11.2022, 15:44
Kılıçdaroğlu: Ülkücü arıyorsanız bu kardeşinize bakacaksınız

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan CHP lideri Kemal kılıçdaroğlu, İstiklal Caddesi’ndeki terör eyleminde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek sözlerine başladı. “Teröre lanet olsun” diyen Kılıçdaroğlu, “Hem teröre hem de teröriste lanet olsun. Teröristlere yol açanlara lanet olsun. Türk milletinin huzurunda söz veriyorum, ülkemizin sırtından bu belayı söküp atacağız. Teröristle ve terörle nasıl mücadele edilir, herkese göstereceğiz. İktidara geldiğimiz tüm dünyaya bunu kanıtlayacağız” şeklinde konuştu. 

“Vatansever arıyorsanız CHP’ye bakacaksınız”

İstiklal Caddesi’ndeki terör eylemine ilişkin kendisine yöneltilen ‘yeteri kadar tepki göstermiyor’ iddialarına da yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, "Milliyetçi arıyorsanız bu kardeşinize bakacaksınız, ülkücü arıyorsanız bu kardeşinize bakacaksınız. Vatansever arıyorsanız CHP'ye bakacaksınız. Milletinin yanında olan milletinin hakkını hukukunu arayan parti arıyorsanız CHP'ye bakacaksınız” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)