Kılıçdaroğlu: Sizin gözünüzün yaşına bakan namerttir

Kemal Kılıçdaroğlu, "Ey beşli çete... Sizler, Putin'in oligarkları için oluşturduğu sistemin ülkemizdeki kopyalarısınız. Sarayda oturan şahıs, Putin’den her ne öğrendiyse sizinle de aynı şeyi uygulamak istiyor. Yerel oligarklar, uykunuz kaçıyor değil mi? Bunlar iyi günleriniz. Gözününüz yaşına bakan namerttir." dedi.

SİYASET 03.03.2022, 22:15
Kılıçdaroğlu: Sizin gözünüzün yaşına bakan namerttir

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. 
 

"Saraylılar tatlı yiyor, sizin tuzunuz bile yok"

CHP liderinin açıklamalarından satır başları ise şu şekilde:

"Sevgili halkım, mutfaklarınızın yangın yeri olduğunu biliyorum. Korkunç bir soygun söz konusu. Elektrik faturalarıyla mücadele ederken akaryakıt zamları başladı. Saraylılar tatlı yiyor, sizin ise tuzunuz bile yok. Bu mücadeleden galip çıkan siz olacaksınız. Elektrik faturalarında KDV'nin sıfırlanması çağrısında bulundum. Bu gerçekleşmedi. Ben de şahsi protestomu sürdüreceğim. Her gün yağdırdıkları akaryakıt zamları tamamen bir zulme dönüştü. Bu zamların asıl sebebi TL'nin pul olmasıdır. Geriye kalan her şey hikaye. Sevgili halkım, bir dilim kuru ekmeğimizin kavgasını hep beraber vermezsek, bu beşli çete soyguna devam edecek. Sizin kuru ekmek paranızla trollerine, yandaş medyalarına ve teşkilatlarına para yağdıracaklar. 

"Sizi adım adım takip ediyorlar"

İktidara geldiğimizde Kanal İstanbul için kuruş ödemeyeceğiz. Saraydaki şahıs beşli çetesini korumak için ne söylemişti? 'Söke söke alırlar.' demişti. Buradan beşli çeteye sesleniyorum. Ey beşli çete... Sizler, Putin'in oligarkları için oluşturduğu sistemin ülkemizdeki kopyalarısınız. Sarayda oturan şahıs, Putin’den her ne öğrendiyse sizinle de aynı şeyi uygulamak istiyor. Gittiniz İngiltere'de mahalleler satın aldınız, bankalar kurdunuz, villalar aldınız. Paralarınızı yurt dışına çıkarmayı da sürdürüyorsunuz. Paranızın yurt dışında güvende olacağını mı sanıyorsunuz? Putin'in oligarklarına bakın, Rusya'dan çıkardıkları tüm varlıkları ellerinden gitti. Batılılar hepsini tek tek avlıyor. O paralar Rus halkının paraları. Yerel oligarklar, size o paraları yedirirler mi sanıyorsunuz? Vatandaşın parasını çaldınız. O paraları da Batılılar 'Nasıl yeriz acaba..." diye bekliyor, sizi adım adım takip ediyor. Yerel oligarklar, uykunuz kaçıyor değil mi? Bunlar iyi günleriniz. Gözününüz yaşına bakan namerttir."

Yorumlar (0)