Kılıçdaroğlu: Seni gidi algıcı seni

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Bildiriye imza atan emekli amirallerin merkezinde CHP var. 104 kişinin içinde CHP mensubu olanlar var." şeklindeki açıklamasına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "251 kişiyi katleden darbecinin kardeşini büyükelçi olarak tayin etmedin mi?" dedi.

SİYASET 07.04.2021, 20:02
Kılıçdaroğlu: Seni gidi algıcı seni

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabı üzerinden, 'Seni gidi algıcı seni!' notu ile yayımladığı videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

"Bildirinin merkezinde CHP var"

Erdoğan'ın Montrö ile ilgili bildiri yayımlayan 104 emekli amirali eleştirdiği esnada kullandığı, "Çok açık ve net söylüyorum, an itibarıyla bu emekli generallerin merkezinde CHP'nin ta kendisi var. 104 kişinin içinde CHP mensubu olanlar var. İncelemelerimiz sürüyor. Kim bilir daha ne bilgiler çıkacak?" ifadelerine değinen Kılıçdaroğlu, şu sözleri sarf etti:

"Darbeci akrabasını büyükelçi olarak atamadın mı?

"Neymiş efendim? Bildiriye imza atan bazı emekli amirallerin eşleri, damatları, gelinleri, görümceleri CHP'liymiş. Şu zekaya bak. Bu fikirleri size kim veriyor Allah aşkına? Eğer siz, darbeci akrabası arıyorsanız, ben hemen söyleyeyim. 251 vatandaşın katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi olarak tayin etmedin mi? Şehitlere dahi saygı duymuyorsunuz. İstersen gel şehit ailelerine bir soralım, bakalım ne diyecekler."

Yorumlar (0)