Kılıçdaroğlu'ndan 'troll ağı' paylaşımı

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda, "Halkımızdan zamlarla, vergilerle çalınan paralar, devasa troll ağını beslemek amacıyla harcanıyor. Milletin mutfağı yanıyor, sarayın tek derdi ise MOBESE ile izleme, illegal dinleme, troller ile küfür kıyamet. Ahlaksızlıkta sınır yok, çocuklar bile araç." diyen Kılıçdaroğlu, "Son 6 ay içinde beni etiketleyen 700 bini aşkın tweet atılmış. Bunlardan 300 bini maaşlı trollerin hesaplarına ait." ifadelerini kullandı.

SİYASET 30.01.2022, 22:27
Kılıçdaroğlu'ndan 'troll ağı' paylaşımı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Bu akşamki yayına sarayın bana atamış olduğu trollleri çağırıyorum. Konuşacaklarımız var...” paylaşımında bulunmuştu. 
 

"300 bin maaşlı troll var"

Konuya ilişkin paylaşımda bulunan CHP lideri, şu ifadelere yer verdi: 

“Saray tarafından bana özel olarak atanan trollleri ve ülke genelinde kurulan devasa troll ağını anlatmak istiyorum. 

Biliyorsunuz, saray, tüm bu şatafatını sürdürmek için bazı yapıları besliyor. Halkın mutfağı faturalardan kırılıyor ama bu troll ağı Hazine'den çalınan paralarla, tek bir imza ile besleniyor. 

6 milyar TL neden beşli çeteden birine aktarılıyor? Çünkü onlar bu paralarla havuz medyasını finanse ediyor. Finanse edilen bir diğer illegal ordu da bu troller. Artık Hazine de yetmiyor. İşte bu yüzden de zam üstüne zam geliyor, vergi üstüne vergi geliyor. Çünkü tekrar götürmek üzere Hazine'ye para toplamak gerekiyor. 

Troll ağını araştırmalarını istedim. Elimde bu konuda bir rapor var. Dünyada emsali olmayan bir rapor. Bu ağın nasıl çalıştığını gösteriyor. Tüm trollerin isimleri elimizde. 

Son 6 ayda beni etiketleyen 300 bin maaşlı troll var. Sarayın her şeyi illegal, her şeyi sahte. Devleti suça alet ediyorlar. MOBESE ile izliyorlar, telefonları dinliyorlar, her hareketimizi takip ediyorlar. Dijitalde de bu troll ordusunu kullanıyorlar. Saray bunlarla uğraşıyor. Halk ise sefalet içinde. 

"Sigortalarını da yapıyor musun?"

Erdoğan, sen bu trollerin sigortasını da yapıyor musun? Tek bir ıslak imzana bakar.

Bunlar işleyişleri oldukça basit. Kendileri bir hashtag açıyorlar, sürülerine talimat gönderiyorlar, gerisini bot hesaplar hallediyor. Diller birbirlerine benzer, ağababalarının dili. Kılavuzları camide, bunlar dijitalde dil kopartıyor. 

Sevgili troller, sarayın verdiği 3-5 kuruşa kanmayın. Bunların neticeleri ileride ağır olur. 

Sevgili baş algıcı, çoluk çocuğu bu işlere alet ediyorsun. Teşkilatların adeta küfür merkezine dönmüş durumda. Onların başını yakma, otur da kendin yaz. Ya da cesaretini topla ve karşıma çık. Sen küfür edersen de kimse şaşırmaz."

Yorumlar (0)