Kılıçdaroğlu'ndan iktidara 'yurt' tepkisi: "20 yıldır iktidardasın..."

Kılıçdaroğlu, vatandaşlara seslenerek, “Sizin oylarınızdan çok problemlerinize talibim. Türkiye'nin tüm problemlerini çözmekte kararlıyım. Problemlerle boğuşan değil nefes alan bir Türkiye’ye gereksinimimiz var." dedi.

SİYASET 23.09.2021, 00:34
Kılıçdaroğlu'ndan iktidara 'yurt' tepkisi: "20 yıldır iktidardasın..."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, “Sizin oylarınızdan çok problemlerinize talibim. Türkiye'nin tüm problemlerini çözmekte kararlıyım. Problemlerle boğuşan değil nefes alan bir Türkiye’ye gereksinimiz var." ifadelerini kullandı. 

"Erdoğan sonsuza dek kaçamayacak"

Kılıçdaroğlu, “Sevgili halkım; bu ülkede güzel yaşanır, iyi yaşanır… Problemler var ve biz bu ülkenin problemlerini çözmeye talibiz. Dostlarımızla birlikte hepsini çözeceğiz. Erdoğan istediği kadar kaçsın, seçimlerden sonsuza dek kaçamayacak, bu düzen elbet değişecek.” mesajıyla paylaştığı videoda, şöyle konuştu:

"Ülkemizde dünya kadar problem var. Biz problemlerden korkmuyoruz. CHP’nin Genel Başkanı olarak da tüm vatandaşlara açık ve net söylüyorum. Sizin oylarınızdan çok problemlerinize talibim. Bu problemleri dürüst ve samimi bir şekilde çözeceğim. Bu ülkeye barışı, bu ülkeye huzuru birlikte getireceğiz. Dostlarımızla birlikte getireceğiz. Yeter artık, bu halk bıktı. Kavgadan bıktı. Sefalet var, açlık var, yoksulluk var. Evlatlarımız yatağa aç giriyor. Sen 20 senedir Türkiye'yi yönetiyorsun, 20 senede yurt problemini çözemedin ya. Bir senede çözülecek problemi çözemedin. Şimdi kalkmış bana bir sürü laf söylüyorlar. İstediklerini söylesinler, yine de söz veriyorum. Türkiye'nin tüm problemlerini çözmekte kararlıyım. Dostlarımızla birlikte çözeceğiz. Problemlerle boğuşan değil nefes alan bir ülkeye gereksinimimiz var."
 

Yorumlar (0)