Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Çık karşıma, 'prompter'ın da benden

Kemal Kılıçdaroğlu, “Saraydaki şahsa açık çağrımdır. Gel de o büyük kürsülerini bir tarafa bırak, çıkalım milletin karşısına. Ne zaman ve nerede istersen, ‘prompter'ın da benden. Bekliyorum...” dedi.

SİYASET 13.01.2022, 22:13
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Çık karşıma, 'prompter'ın da benden

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Zonguldak'ta gerçekleştirdiği esnaf ziyareti esnasında gazetecilerin sorularını cevapladı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Karşıma çık tartışalım.” çağrısında bulundu.

"'Prompter'ın da benden"

CHP lideri bu sözlerini Twitter hesabı üzerinden, “Saraydaki şahsa açık çağrımdır. Gel de o büyük kürsülerini bir tarafa bırak, çıkalım milletin karşısına. Ne zaman ve nerede istersen, ‘prompter'ın da benden. Bekliyorum...” notunu düşerek paylaştı.

"Arkadan konuşuyor"

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Beni hedef alıyorsan senin dilediğin bir televizyon kanalında benimle karşı karşıya tartışma yürekliliğini ortaya koyacaksın. Biraz cesur olacaksın. Neden korkuyorsun? Benden uzakta beni eleştiriyorsun. Karşıma çıkarsın, iki uygar kişi gibi tartışırız, tüm millet seyreder. Arkadan dolanıyor, benden çekiniyor, arkadan bir sürü laf söylüyor. Karşıma çık kardeşim. Karşıma çık da birlikte tartışalım."

"İşte o zaman adayımızı belirleyeceğiz..."

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, “'Aday gösteremiyorlar. Ben aday olduğum içim karşıma kimseyi çıkaramıyorlar'. diyerek adayınız henüz belli değil diye eleştiriler oldu. Bu konuda hakkında neler söylersiniz?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Seçim tarihi açıklansın, biz de adayımızı açıklayacağız. Seçim için tarih vermiyor ama adamızı soruyor. 'Ben erken seçime gidiyorum, sandığı getiriyorum.' demesini bekliyoruz. İşte o zaman adayımızı belirleyeceğiz."
 

Yorumlar (0)