"Kılıçdaroğlu, hamakat çukuruna yuvarlandı!"

MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP'nin İzmir Depremi sonrası ortaya attığı iddialarla ilgili sert konuştu.

SİYASET 03.11.2020, 11:49
"Kılıçdaroğlu, hamakat çukuruna yuvarlandı!"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısında konuştu.

Depremin en ağır faturasını mazlumların ödediğini, suçu günahı bulunmayan insanların üzerine beton bloklar devrildiğini söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Ölüm bu kadar ucuz olmamalıdır." dedi. Bahçeli, "Geliyorum" diyen felaket karşısında bu kadar suskun ve hareketsiz kalmanın akıl karı olmadığının altını çizdi.

Acılara milletçe birlikte göğüs gerilmesi gerektiğini, dayanışma canlı tutulduğu sürece daha güçlü ve daha metanetli bir millet olunacağını kaydeden MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine yönelik sert ifadeler kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve yakın çevresinin istismarın dibini boyladığını ve siyasetlerini maskaraya çevirdiklerini ifade eden Devlet Bahçeli, deprem enkazı üzerinden siyaset yapmaya çalıştıklarını ancak hamaset ve hamakat (ahmaklık, aptallık, bönlük, budalalık) çukurunun içine yuvarlandıklarını belirtti.

Yorumlar (0)