Kılıçdaroğlu: Covid-19 aşısı olacağım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısına cevap veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs aşı olacağını duyurdu.

SİYASET 15.01.2021, 10:45 16.01.2021, 10:04 Hanife
Kılıçdaroğlu: Covid-19 aşısı olacağım

Acil aşılanma sürecinin başlamasının ardın ilk olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın koronavirüsş aşısı vurulmasından sonra dün Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs aşısı vurulmuştu.

Cumhurbaşkanın aşı yaptırmasının ardından Bakan Koca, Twiter hesabı üzerinden attığı tweette;  'Aşı Olmayı Teşvik Programı' kapsamında, TBMM’de temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı telefonla arayarak, KOVID-19 aşısını yaptırmaya davet ettiğini açıklamıştı.

Bunun üzerine muhabirlerin ‘koronavirüs aşısı olacak mısınız?’ sorusunu cevaplayan CHP Genele Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hem aşı kararını hem de Bakan Koca ile aralarında geçen aşı konuşmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı’nın aradığını ve davetini olumlu karşıladıklarını belirterek ‘tabi’ dediğini, Koca’nın da ‘gerekirse ben de size refakat ederim’  cevabı verdiğini söyledi.

Kovid-19 aşı olacağını duyuran Kılıçtaroğlu, ne zaman aşı olacağına henüz karar vermediklerini de belirtti.

Yorumlar (0)