Kılıçdaroğlu: Batsın bu diliniz

Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da adının kullanıldığı "Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyasını takacağım." yazılı afişe tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Sizinle bizim aramızda çok temel bir fark var. Biz vatanseveriz, siz ise oy almak için her şeyin mübah olduğunu düşünen fırsatçılarsınız. Vatanseverler oy almak için milletini devletine küstürmez. Ne yapayım o oyları? Bu ayrımcılık batsın. Bu diliniz batsın. Biz barışacağız. Vallahi de billahi de barışacağız." dedi.

SİYASET 20.09.2022, 00:25
Kılıçdaroğlu: Batsın bu diliniz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Elazığ ziyaretinden evvel kentin bazı noktalarına kendi fotoğrafı ve adı kullanılarak asılan pankartlara sert bir şekilde tepki gösterdi.

"Saray provokasyonlarını genelde hiç umursamam..."

"Selahattin Demirtaş'ın göğsüne şeref madalyasını takacağım." yazılı afişi paylaşan CHP Genel Başkanı, "Bay Kemal’in kente ziyaretini provoke etmek adına her yeri bunlarla doldurmuşlar. Saray provokasyonlarını genelde hiç umursamam fakat üzücü olan şey şu ki böyle ucuz provokasyonlar yapılırken, vatandaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını hiç kimse düşünmüyor." ifadelerine yer verdi.

"Sizinle bizim aramızda çok temel bir fark var..."

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: 

"Sizinle bizim aramızda çok temel bir fark var. Biz vatanseveriz, siz ise oy almak için her şeyin mübah olduğunu düşünen fırsatçılarsınız. Vatanseverler oy almak için milletini devletine küstürmez. Ne yapayım o oyları? Bu ayrımcılık batsın. Bu diliniz batsın. Biz barışacağız. Vallahi de billahi de barışacağız. İnadına yan yana, can cana olacağız. Bunu biz başaracağız. Bize nasip olacağını göreceksiniz. İnadına et ile tırnak olmayı sürdüreceğiz. İnadına helalleşeceğiz. İnadına hep birlikte, hep birlikte..."

Yorumlar (0)