Kılıçdaroğlu: Atama sorununu çözeceğiz

Atama bekleyen ziraat mühendisleri ve öğretmenlerin görevlendirilmesini sağlayacaklarını ifade eden Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi yönettiğimiz zaman herhangi bir ayrımda bulunmayacağız” dedi.

SİYASET 26.03.2023, 16:50 27.03.2023, 13:39
Kılıçdaroğlu: Atama sorununu çözeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bağcılar Ebubekir Meydanı ve Kadın Merkezi'nin açılış etkinliğinde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar ise şu şekilde:

“Belediyecilik açısından kendilerini kanıtladılar”

Yavaş ve İmamoğlu’nun belediyecilik noktasında kendisini kanıtladığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bizim geçmişimizde iki önemli başkent bulunuyor. Cumhuriyetin başkenti Ankara, Osmanlı'nın başkenti İstanbul. İki başkenti idare eden güç, öte yandan Cumhuriyet'in en değerli zamanlarında, yani 100. senesinde cumhurbaşkanı yardımcısı olarak vazife başına geçecekler." diye konuştu.

“Hiç kimse aç açıkta olmayacak”

Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde yapacakları faaliyetleri anlatan Kılıçdaroğlu, "Bağcılar genelinde oyumuzun az seviyelerde olduğunu biliyorum ancak hiç kimsenin endişesi olmasın. Nasıl Ekrem Başkan herhangi bir ayrımda bulunmuyorsa Türkiye'yi idare ederken de herhangi bir ayrım yapmayacağız. Bütün vatandaşlara kucak açacağız. Bizim defterimizde ayrımcılık bulunmaz. Herkes bilmelidir. Bizler kul hakkına sahip çıkacağız. Atamasını bekleyen ziraat mühendislerine ve öğretmenlerin görevlendirmesini sağlayacağız. Hiç kimse aç açıkta olmayacak. Atama sıkıntısını çözüme ulaştıracağız” dedi.

Yorumlar (0)