Kılıçdaroğlu, 3 Aralık gününü işaret etti: “Geliyor gelmekte olan!”

Türkiye'yi ekonomik kriz zinciri içerisinden çıkaracakları dile getiren Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Aralık günün işaret etti.

SİYASET 22.11.2022, 15:33 23.11.2022, 17:06
Kılıçdaroğlu, 3 Aralık gününü işaret etti: “Geliyor gelmekte olan!”

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada gündemi değerlendirdi. CHP Lideri, Türkiye’nin ekonomisi adına yeni adımlar atacaklarına vurgu yaparak 3 Aralık gününün beklenmesi gerektiğini söyledi.

“Krizlerden bir avuç kişi yararlanır”

Türkiye tarihinde yeni bir çalışmaya imza atacaklarını aktaran Kılıçdaroğlu, "3 Aralık tarihine kadar bekleyin, yeni bir vizyon duyuracağız. Türkiye'nin geçmişine bir göz gezdirin. Ortalama her 7 senedir bir defa kriz meydana gelir. Bazı krizler fazlasıyla derin yaşanır ve bu krizlerden sadece bir avuç kadar insan yararlandır. Büyük gelirler sağlarlar ancak milyonlarca insan bu krizler sebebiyle büyük sorunlar yaşar” dedi.

“Çok güzel haberler vereceğiz”

Çok güzel şeyler açıklayacaklarını vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Türkiye'yi oluşturulan bu kriz zincirinden dışarıya çıkarmamız gerekiyor. Ve bu konuda emin olabilirsiniz çok güzel haberler vereceğiz. Sonsuza dek krizi ortadan kaldıracak bir vizyon duyuracağız. Vizyonumuz tamamıyla hazır. Bunun tarihi de 3 Aralık. Yatırımcılar ve ekiplerimiz hazır, taze para da bulunuyor. Türkiye'yi kriz zinciri belasından sonsuz kadar kurtarmış olacağız. 3 Aralık gününü bekleyin ve aklınızdan çıkarmayın. Geliyor gelmekte olan!” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)