Kılıçdaroğlu '128 milyar dolar ve damat nerede?' diye sordu, liderler yanıt verdi

Kılıçdaroğlu'nun Akşener'e yönelttiği "128 milyar dolar ve Berat Albayrak nerede?" sorusuyla başlayan sosyal medya paylaşımları, Karamollaoğlu ve Uysal'ın cevaplarıyla devam etti.

SİYASET 05.05.2021, 21:53
Kılıçdaroğlu '128 milyar dolar ve damat nerede?' diye sordu, liderler yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabında Merkez Bankası'ndaki 128 milyar doların eridiği iddialarıyla ilgili olarak bir paylaşım yaptı. 

"Meral Hanım, bir bilginiz var mı?"

Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de etiketlediği gönderisinde, "Türkiye'nin 128 milyar doları ve bir de damadı ortadan kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz ama birbirinde farklı cevaplar alıyoruz. Sizin nerede olduklarına dair bir bilginiz var mı?" diye sordu.

"Yorulmadan, usanmadan..."

Söz konusu paylaşımı alıntılayan Akşener ise, "Bizler de milletimizin parasına uzanan elleri izliyoruz Kemal Bey. Hükümet istediği kadar saklansın, istediği kadar kaçsın. Bizler yorulmadan, usanmadan devam..." cevabını verdi. 

"Milletimiz 'dur' diyecek"

Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu da etiketleyerek, "Sizde herhangi bir yeni bilgi var mı Temel Bey?" sözlerini sarf etti. 

Karamollaoğlu, Akşener'e verdiği cevapta, "Meral Hanım, vatandaşlarımız her şeyin farkında. Tüm kalbimle inanıyorum ki vatandaşlarımız, çok yakın bir dönemde bu hukuksuzluğa, keyfiliğe, israfa, senelerdir alın teriyle biriktirileni hiç edenlere 'dur' diyecek ve güzel bir ders vermiş olacaktır." değerlendirmesinde bulundu ve "Öyle değil mi?" diye sorarak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı etiketledi. 

"Moğol istilasından bu yana..."

Uysal, "Tabii ki bu tümsekte tekerlek kalmaz Temel Bey. Anadolu, Moğol istilasından beri görmediği bir kravatlı soygunun parçası olarak eriyen 128 milyar doları sormaya devam..." dedi.

Yorumlar (0)