Kemal Kılıçdaroğlu: O eli sıkmaktan şeref duyarım

Kılıçdaroğlu, elleri kirli olduğu için uzattığı eli sıkmakta tereddüt yaşayan torna ustası Ergün Hilaloğlu'na, "Uzat, o emekçi eli uzat. O eli sıkmaktan dolayı şeref duyarım." dedi.

SİYASET 19.06.2021, 19:38
Kemal Kılıçdaroğlu: O eli sıkmaktan şeref duyarım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetle 'Belediye Başkanları Çalıştayı'na iştirak etmek üzere geldiği Gaziantep'te, Mavikent Sanayi Sitesi'ni gezdi. Burada esnaf ile sohbet edip problemlerine kulak veren Kılıçdaroğlu, bir iş yerinde gerçekleştirdiği konuşmada, siyasetçinin temiz olması ve tek hedefinin hizmet sunmak olması gerektiğini dile getirdi.

"O eli sıkmaktan dolayı şeref duyarım"

Gaziantep'teki esnaf ziyareti esnasında torna ustası Ergün Hilaloğlu, elleri kirli olduğu için CHP liderinin uzattığı eli sıkmakta tereddüt yaşayınca, Kılıçdaroğlu, “Uzat, o emekçi eli uzat. O eli sıkmaktan dolayı şeref duyarım.” dedi.

Kılıçdaroğlu, "Şu an esnafımızın çok büyük sıkıntılar içinde olduğunu biliyoruz. Yalnızca Gaziantep'te değil, tüm ülkede sıkıntı var. Eğer biz temiz siyaseti getirebilirsek, yurttaşın bize verdiği vergileri doğru yerlere harcarsak, bu ülkede işsizlik olmaz, esnaf kazanır. İnşallah bu sorunları çözeceğiz." sözlerini sarf etti.

Kalpak hediye edildi

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Yeşilsu Caddesi üzerinde bulunan Şehitlik Anıtı'na karanfil bıraktıktan sonra Bakırcılar Çarşı'sını geçti.

Çarşı esnafının kendisi için hazırladığı ve üzerinde CHP logosu ile isminin yazılı olduğu bakır tabağı sembolik olarak çekiçle işleyen Kılıçdaroğlu, Gaziantep savunmasının önde gelen isimlerinden Karayılan'ın mezarını ziyarette bulunarak kabrine karanfil bıraktı ve dua etti. Karayılan'ın yakınları ise CHP liderine Kurtuluş Savaşı döneminde bölge halkı tarafından yaygın olarak giyilen siyah kalpak hediye etti.























Yorumlar (1)
Emekli emekçi 3 yıl önce
Süleyman Demirel de böyle söylüyordu en büyük emekçi düşmanı çıktı