Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap verdi. 16 şehidin hakkını sorduğu için kendisine hakaret edildiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, "O 5 sorunun yanıtını mutlaka senden alacağım." dedi.

SİYASET 17.02.2021, 21:32 18.02.2021, 16:01
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt

CHP lideri, bugün başkentte gerçekleştirdiği kongrede kendisine, "Terbiyesiz herif. Seni bilgilendirsinler diye bakanlarımı gönderiyorum. Sen bunlara layık biri değilsin." sözlerini sarf eden Erdoğan'a cevap verdi.

Erdoğan'ın kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermek yerine hakaret ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmayı sürdüreceğim. O 5 sorunun yanıtını mutlaka senden alacağım." dedi.

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Erdoğan bugün bana hakaret ediyor. Kontrolünü yitirip, 'terbiyesiz' bile diyor. Bunları neden söylüyor? Çünkü ben 16 şehidimizin hakkını savunuyorum. Kendisine 5 soru yönelttim. Şehit aileleri adına, vatandaşlarımız adına sordum. 5 soruya cevap vermesini istedim, en azından toplum neyin ne olduğunu öğrensin istedim. Ancak sen tüm bunları bırakıyorsun, bana hakaretler savuruyorsun. Hangi sebeple hakaret ediyorsun? İşin reklam kısmına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmayı sürdüreceğim. O 5 sorunun yanıtını mutlaka senden alacağım."

CHP liderinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelttiği sorular:

Yorumlar (0)