Karamollaoğlu’na soruldu: “Millet ittifakı içerisinde misiniz?”

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’na millet ittifakının içerisinde olup olmadığı soruldu. Karamollaoğlu konuya ilişkin, “Daha önceden ittifaklarda olduk fakat ittifak diye bir şey şu anda söz konusu değil. İttifaklar seçime girileceğinde ortaya çıkar.” şeklinde konuştu.

SİYASET 20.09.2021, 11:14
Karamollaoğlu’na soruldu: “Millet ittifakı içerisinde misiniz?”

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, partisinin kongresi için Samsun’a gitti. Kongre öncesi partililerle bir araya gelen Karamollaoğlu, basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Karamollaoğlu, kendisine millet ittifakı içerisinde olup olmadığına ilişkin sorulan sorunun ardından, halihazırda bir ittifakta olmadıklarını ve partilerle dirsek temaslarının sürdüğünü kaydetti.

“Seçime giderken netlik kazanacak”

Karamollaoğlu, “İttifaklar seçime girileceğinde ortaya çıkar. Geçmişte biz ittifakın içinde bulunduk doğrudur ancak mahalli seçimlere giderken seçim bölgesinde seçimlere partimiz adına girdik. Bundan sonrası için de nerede olacağımıza ilişkin bir beyanımız olmadı. Partilerle dirsek temasımız sürüyor. Görüşmelerimiz oluyor. Seçime giderken bu görüşmeler de son aşamada somutlaşacak.” dedi.

“Erdoğan’la görüşme yapmak istiyorum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme isteğinde olduğunda söyleyen Karamollaoğlu, “Bütün parti liderleri adına görüşmeyi istiyorum. Cumhurbaşkanımız da bunun içerisine dahil. Fakat görüşür müyüz görüşmez miyiz bakalım.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)