Karamollaoğlu: Oy patlaması yapacağız

Temel Karamollaoğlu, "Allah'ın izniyle önümüzdeki seçimlerde sizlerin de çabalarıyla en güzel sonuçları alacağımızı umut ediyorum. Bir oy patlaması yapacağız. Bir değişiklik yaşanacak. Bunu da hep beraber göreceğiz inşallah." dedi.

SİYASET 24.03.2022, 19:40 26.03.2022, 11:43
Karamollaoğlu: Oy patlaması yapacağız

Antalya'daki ziyaretleri çerçevesinde Saadet Partisi İl Başkanlığı'nda parti mensuplarıyla buluşan Karamollaoğlu, teşkilatın faaliyetlerini gözden geçirmek adına şehri ziyarette bulunduğunu ifade etti.

Antalya'dan şu ana dek iyi raporlar geldiğinin altını çizen Karamollaoğlu, seçime dek de bu tempoyu yükselterek sürdürme kararında olduklarını dile getirdi.

"Özgül ağırlığımız sandığa yansımalı"

Seçimde Saadet Partisi olarak en iyi sonucu almak için çabaladıklarını bildiren Karamollaoğlu, "Ülke genelinde bize karşı bir itibar, teveccüh var. 'Özgül ağırlığımızın fazla olduğu' söyleniyor. Biz de diyoruz ki bu ağırlığı sandığa yansıtmakla yükümlüyüz. Sandığa bu yansımadığı müddetçe bu bizim için yalnızca bir dilekten, hoş bir sesten ileriye gitmez." şeklinde konuştu.

"Oy patlaması yapacağız"

Bunun için çaba sarf ederek, ülkemizin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulabilmesi için gayret sarf etiklerini aktaran Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

"Seçime giderken şu andaki nedenlerden ve koşullardan dolayı partiler arasında önemli bir dayanışma olacak. Yeni seçim kanunuyla bu dayanışmanın tabanı çürütülmek isteniyor. Fakat biz temelde şu anki sistemin yanlış olduğu düşüncesindeyiz. Mevcut başkanlık sistemi değişecek ki ülkede meseleler milletin önünde tartışılabilsin, herkesin ittifak edeceği çözümlere ulaşılabilsin. Derdimiz bu. Allah'ın izniyle önümüzdeki seçimlerde sizlerin de çabalarıyla en güzel sonuçları alacağımızı umut ediyorum. Bir oy patlaması yapacağız. Bir değişiklik yaşanacak. Bunu da hep beraber göreceğiz inşallah."

Karamollaoğlu, Saadet Partisi'ne katılan yeni üyelere rozet taktı, teşekkür plaketi verdi.

Yorumlar (0)