Karamollaoğlu'ndan Sinan Ateş suikastı yorumu: İçişleri açıklamalı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, düzenlediği basın toplantısında eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in başkent Ankara'da suikasta kurban gitmesi hakkında konuştu. Cinayetin ardından yetkililerin sessizliğe gömüldüğünü kaydeden Karamollaoğlu, "Maalesef yetkililer suskun. İçişleri Bakanlığı çok geç olmadan konuyu derinlemesine araştırmalı ve kamuoyuna bilgi vermeli." ifadelerini kullandı.

SİYASET 04.01.2023, 16:10 Hakan Öksüz
Karamollaoğlu'ndan Sinan Ateş suikastı yorumu: İçişleri açıklamalı

Partisinin genel merkezinde düzenlenen haftalık basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündemin sıcak başlıklarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 2022 yılının çok iyi hatırlanacak bir yıl olmadığını belirten Karamollaoğlu, parti üyesi Sedat Cengiz'in vefatı dolayısıyla başsağlığı dileklerinde bulundu. 

"Cinayetin ardından yetkililer sessizliğe gömüldü"

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da suikasta kurban gitmesi hakkında konuşan Karamollaoğlu, "Nedeni farketmez, bir insanın bu şekilde sokak ortasında infaz edilmesi kabul edilebilir bir şey değil. Bizimle aynı siyasi görüşü paylaşmayan bu genç insanın öldürülmesi, pek çok soru işareti doğurdu. Cinayetin ardından yetkililerin sessizliğe gömülmesi nedeniyle üzgünüz. Maalesef yetkililer suskun." vurgusunu yaptı.

"İçişleri Bakanlığı, kamuoyuna bilgi vermeli"

Tıpkı Sinan Ateş suikastı gibi Büyük Birlik Partisi lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün ardından da birçok soru işaretinin doğduğunu ve bunların cevaplanamadığını dile getiren Karamollaoğlu, "Bu dönemde hale daha siyasi cinayetleri konuşuyor olmak, utanç verici. Bu suikastın ardından ülkücü kardeşlerimizin yaşadığı acıyı paylaşıyoruz. Olay aydınlatılmalı. Esasında işaretler zaten ortada. İçişleri Bakanlığı çok geç olmadan konuyu derinlemesine araştırmalı ve kamuoyuna bilgi vermeli." dedi.

Yorumlar (0)