Karamollaoğlu'ndan ekonomi eleştirisi: Ümitlerimiz tükeniyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugünkü konuşmasında "Berat Albayrak ve Merkez Bankası Başkanı farklı şeyler söylüyor. Dolayısıyla bizim de ekonomiye ilişkin ümitlerimiz tükeniyor." dedi.

SİYASET 28.10.2020, 18:29 28.10.2020, 18:57
Karamollaoğlu'ndan ekonomi eleştirisi: Ümitlerimiz tükeniyor

Saadet Partisi lider, "Berat Bey bir şey söylüyor, Merkez Bankası Başkanı başka bir şey söylüyor. Bu da bizim ekonomik sorunlarımızın bu hükümet tarafından çözüme kavuşabileceği konusundaki ümitlerimizin tükenmesine yol açıyor." dedi.

Macron'a eleştiride bulundu

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında Macron'a eleştiriler yöneltti.

Karamollaoğlu, İslam dini üzerinde oyunlar oynandığını belirterek, İslam'ın barış ve mutluluk dini olduğunu, bu özelliğini kaybetmenin çok ötesinde dışarıdan yapılan saldırılara karşı savunmasız kaldığını belirtti.

Charli Hebdo'nun saygısızlığına değindi

Macron'un ahlak dışı saldırılarını ve Charlie Hebdo'nun saygısız karikatürlerini değerlendiren Karamollaoğlu, söz konusu durumu anlamanın mümkün olmadığını söyledi. "Napolyon, Mısır'da 'Müslüman halkın inançlarına saygılı olun' demişti." diyen Saadet Partisi lideri, Macron'un ise ülkesinde milyonlarca Müslüman yaşamasına rağmen saygısız bir tutum sergilediğini ifade etti.

Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Karamollaoğlu, "Cumhuriyetimiz bir asırlık bir geçmişi var. Bunu ülkece kutlayacağız. Cumhuriyet herkesi kucaklayan bir rejim." söyleminde bulundu.

Karamollaoğlu: Umutlar azalıyor

"Dolar hızla artıyor." diyen Saadet Partisi lideri, 10 TL'ye ulaştığında kimsenin tutamayacağını söyledi. "Allah bize yardım etsin." diyen Karamollaoğlu, ekonominin geleceği konusunda ümitlerin tükendiğini belirtti. 

Yorumlar (0)