Karamollaoğlu iktidara çıkıştı! Seçim sonrasını işaret etti

Resmi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, iktidara sorular yöneltti. Bunun yanı sıra Karamollaoğlu, seçimin ardından yaşanacaklara da değindi.

SİYASET 05.08.2022, 11:56 05.08.2022, 13:55
Karamollaoğlu iktidara çıkıştı! Seçim sonrasını işaret etti

Sosyal medya hesabı olan Twitter’dan açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu iktidara birkaç soru yöneltti. Karamollaoğlu, “İktidara kötü eleştirilerde bulunanlara 'dış mihrak' diyorsunuz, aynı düşünceyi bulunduran gençlerimiz, kadınlarımız, işçimiz ve çiftimize de 'iç mihraklar' ismini mi vereceksiniz?" dedi. Bunun yanı sıra seçim sonrasında yaşanacakları da açıkladı.

“İçeride sizi eleştirenlere ne diyeceksiniz?”

İktidardakilere seslenen Karamollaoğlu, “Türkiye için kötü söylemlerde bulunan bütün uluslararası kuruluşları sizler “dış mihrak” olarak isimlendiriyorsunuz; aynı düşünceye sahip olan ve hatta bu durumlarla bir arada hayat sürdüren gençlerimiz, kadınlarımız, işçimiz, çiftçimiz ve emeklimize de “iç mihrak” olarak mı sesleneceksiniz?”

İktidar tarafından “Biz buralara manşetlerle karşı karşıya kalarak geldik” sözlerine atıfta bulunan Karamollaoğlu, “Şimdi, görüyoruz ki, ‘gerçeklerle çarpışa çarpışa’ yolunuza devam ediyorsunuz!”

“Vatandaşlarımızın sorunlarına göz kapamak, duymamış gibi davranmakta olan bu iktidar artık gidiyor; insanlarına sıkıntılarını önceye alanlar olarak bizler geliyoruz.”

Seçim sonrası olacakları açıkladı

“İlk seçimde;

-Tek düşünce ve ‘bakın ben yapınca oldu’ düşüncesi gidecek, ortak fikir ve istişare gelecek!

-Yolsuzluk ve israf tamamıyla bitecek, istihdam ile üretimi ilk sıralara alan ekonomik düşünce esas gösterilecek…

-Vatandaşlarımız umutsuzluğa ve karamsarlığa kapılmasın.

-Sorunları her geçtiğimiz gün fazlalaştıran bu düşünce anlayışına artık son verilecek, bütün sorunlarımız kalıcı ve hızlı bir şekilde çözüme ulaştırılacak”

Yorumlar (0)