İYİ Partili Ağıralioğlu’ndan Lütfü Türkkan yorumu 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ağıralioğlu, son dönemlerin en çok konuşulan ismi olan Lütfü Türkkan hakkında açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu, Türkkan’ı “görevden çektiklerini” söyledi. 

SİYASET 08.11.2021, 14:12 09.11.2021, 15:57
İYİ Partili Ağıralioğlu’ndan Lütfü Türkkan yorumu 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, son bir haftadır en çok konuşulan siyasi isim Lütfü Türkkan hakkında açıklamalarda bulundu. Önce bir şehide küfür eden, bunu yalanlayan ve sonrasında da küfür ettiğini kabul edip şehidin ailesinden değil de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve çalışma arkadaşlarından özür dilediği için şehitler ve gaziler başta olmak üzere binlerce kişi tarafından topa tutulan Türkkan hakkında, “görevden çektik” ifadesi kullanıldı. 



“Hiçbir gerekçe, hatayı görmezden gelemez” 

Yavuz Ağıralioğlu, konuyla ilgili şunları dile getirdi: “Partimiz, kurulduğu günden bu yana çeşitli hakaretlere ve ithamlara maruz kalmıştır. Fakat hiçbir gerekçe, Lütfü Türkkan’ın yaptığı hatayı görmezden gelemez. Biz, hatasının bedelini ödeyen bir partiyiz. Yanlış yapanı görevden çekmeyi biliriz. Bugün de Lütfü Türkkan’ı görevden çekiyoruz.” ifadelerini kullandı. 

“Bizim kitabımızda küfrün yeri yoktur.” sözlerini sarf eden Ağıralioğlu, hata yapan herkesi makamından çektiklerini üstüne basa basa dile getirdi. 

Yorumlar (0)