İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, bir sosyal medya platformunda, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı etiketleyerek gerçekleştirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımı ile ilgili olarak, "Böyle bir tweet'e ne gerek vardı?" dedi.

SİYASET 09.03.2021, 19:41 10.03.2021, 13:03
İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması

İYİ Parti Meclis Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TBMM'de gerçekleştirdiği basın toplantısında, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu'nun tweet'i

Türkkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşım ile ilgili olarak yöneltilen bir soru üzerine, şu ifadeleri kullandı:

"Böyle bir tweet'e ne gerek vardı? Bence hiç gerek yoktu. Biz, kurumsal kimliği ile CHP ve yönetimini tanıyoruz. Yani, yarın CHP'li başka bir belediye başkanı bir tweet paylaşırsa, buna ilişkin bir yorumda bulunmamız beklenir mi? Hayır. Fakat ben beklerdim ki Sayın İmamoğlu, şehit Aybüke öğretmenin nezdinde tüm şehit annelerimizin de kadınlar gününü kutlasın. Öte yandan, uzun bir süredir AK Parti tarafından yönetilmiş olan İstanbul'da çok büyük problemler yumağı mevcut. İstanbul'da ikamet eden kadınların da problemleri var. Bu kadınların problemlerini çözmek üzerine biraz daha odaklanması çok daha doğru bir adım olur diye düşünüyorum."
 

Yorumlar (0)