İYİ Partili Bahadır Erdem’den dikkat çeken paylaşım: Nerede kalmıştık?

Bugün gerçekleştirilecek Millet İttifakı toplantısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılım sağlayıp sağlamayacağı merak ediliyordu. Bu noktada İYİ Partili Bahadır Erdem’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

SİYASET 06.03.2023, 13:37 06.03.2023, 14:47
İYİ Partili Bahadır Erdem’den dikkat çeken paylaşım: Nerede kalmıştık?

Seçimlere kısa bir süre kala Millet İttifakı’nda cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bazı gelişmeler meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde Altılı Masa’dan ayrıldığını açıklayan İYİ Parti Meral Akşener’in söz konusu ifadesinin sonrasında siyasette hareketli dakikalar yaşanıyor.

Görüşme sonrasında fikir değişikliği

İYİ Parti’nin masadan kalkmasının ardından bugün liderler arasında gerçekleştirilecek toplantı saat 15.00’te yapılacak. Bu noktada, Millet İttifakı’nın toplantısına Akşener’in katılıp katılmayacağı merak edilmeye başladı. Konu ile ilgili açıklama ise İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’ndan gelmişti.

Akşener'in belirli parti yöneticileri ile gerçekleştireceği toplantı adına genel merkez ek binasına ulaşan Ağıralioğlu, burada basın mensuplarının sorularını yanıtlamış ve Genel Başkan Akşener'in bugün gerçekleştirilecek Millet İttifakı görüşmesine katılım sağlamayacağını ifade etmişti.

Bugün Mansur Yavaş ve İmamoğlu’nun İYİ Parti Genel Merkezine ziyareti sonrasında İYİ Parti kurmayları attıkları tweetlerle Akşener'in toplantıya katılacağını mesajını verdi.

Yorumlar (0)