İYİ Parti’de beklenmedik istifa

İYİ Parti’nin Çatalca Belediyesi’ndeki tek meclis üyesi Recep Yılmaz, istifa etti. İstifa kararını sosyal medya hesabından açıklayan Yılmaz, öncesinde de Millet İttifakı’nı sert şekilde eleştirdi. Recep Yılmaz, MHP’ye geçmek istediğini dile getirdi.

SİYASET 22.03.2022, 08:38
İYİ Parti’de beklenmedik istifa

Çatalca Belediye Meclisi’ndeki tek İYİ Partili üye olan Recep Yılmaz, sosyal medyada adeta gürledi. Partisinin içerisinde bulunduğu Millet İttifakı’nı sert şekilde eleştiren Yılmaz, şunları kaydetti: “Siyaset, millet ve vatan aşkıyla yapılan bir hizmettir. Bu kapsamda davamdan vazgeçip İYİ Parti saflarında siyasete girdim. Yönetici ve üye olarak büyük emek verdim ve çaba harcadım. Ancak İYİ Parti’nin terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’ye, Millet İttifakı ortağı CHP’ye ve FETÖ’ye yakın olması vatansever, milliyetçi ve ülkücü olan beni oldukça rahatsız etti.”



“İYİ Parti’ye üye olmak vicdanımı rahatsız ediyor”

“İYİ Parti’ye üye olmak vicdanımı her gün rahatsız etti. Atatürkçülük, milliyetçilik ve demokrasi gibi pek çok değerin istismar edildiğini, iktidara gelebilmek için bu değerlerle örtüşmeyen yapı ve kişilerle beraberlik başlatıldığını görmek beni üzdü. Milletimize hizmet etmenin yolunun yalnızca Lider Devlet Bahçeli Bey’in yolundan geçtiğini bir kez daha görerek ve yaşayarak anladım. Lider Devlet Bahçeli Bey teröristlerin ve terörün karşısında daima dik durmuştur. Uğruna canımızı vereceğimiz aziz devletimiz, bizlere on binlerce şehidimizin emanetidir.”



“Mücadeleme MHP’de devam etmek istiyorum”

“Vatansever bir vatandaş olarak FETÖ ve terör örgütlerine karşı mücadele etmeye, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdiri vesilesiyle Milliyetçi Hareket Partisi’nde devam etmek istiyorum. Bu kapsamda, İYİ Parti’den istifa ettiğimi kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum.”

Yorumlar (0)