İsmail Küçükkaya, Binali Yıldırım'ı Allah'a havale etti

İsmail Küçükkaya, oyunu kullandıktan sonra herkesten helallik isteyen Binali Yıldırım'a hakkını helal etmediğini söyledi.

SİYASET 24.06.2019, 10:10
İsmail Küçükkaya, Binali Yıldırım'ı Allah'a havale etti

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, oyunu kullandıktan sonra herkesten helallik istemiş, herkesin kendine hakkını helal etmesi ricasında bulunmuştu.

FOX TV'de Çalar Saat programıyla canlı yayına çıkan İsmail Küçükkaya, seçim sürecine ilişkin yorum yaptı.

"Hakkımı helal etmiyorum"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ve moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya'nın yaptığı seçim özel programı, Çalar Saat'in canlı yayınının en önemli konusu oldu.

Ortak yayının yapıldığı günden sonra devam eden süreçte Binali Yıldırım'ın gerçekleri anlatmadığını ileri süren İsmail Küçükkaya, "O her şeyi biliyor. Onun danışmanı her şeyi biliyor. Türkiye'nin gözü önünde olup matadorbet giriş bitenleri. Kendisine baskı yaptılar,  belki yanlış bilgiler verildi. Normalde kendi kendime kalsam hakkımı helal ederim, ben kimlere ne haklar helal ettim. Bu defa Binali Yıldırım'a hakkımı helal etmiyorum. Kendisini Allah'a havale ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın (AK Parti ve MHP) desteklediği AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 23 Haziran Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oyunu kullandıktan sonra İstanbulluların kendisine hakkını helal etmesini istemişti.

Yorumlar (0)