İmamoğlu'ndan 'yemek molası' açıklaması

İstanbul'u dün akşam saatlerinden itibaren adeta felç eden kar yağışı esnasında balıkçıda görüntülenen Ekrem İmamoğlu'ndan eleştirilere ilk yanıt geldi. İmamoğlu, "3 senedir devam eden İstanbul'da yenilme hazımsızlığı öyle bir noktaya ulaştı ki 19 saat boyunca AKOM'dan ve sahadan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam dahi konuşulur hale geldi." dedi.

SİYASET 25.01.2022, 20:34
İmamoğlu'ndan 'yemek molası' açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, kentte karla mücadele esnasında balık restoranında yemek yediğine ilişkin haberlere çok sert bir dille tepki gösterdi.

İmamoğlu, söz konusu açıklamasında, "19 saat boyunca AKOM'dan ve sahadan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam dahi konuşulur hale geldi. Binlerce personelimizin emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaimde 1 saatlik yemek molamın niçin gündem yapılmaya çabalandığı malumdur." sözlerini sarf etti.

"'Vurun abalıya' misali..."

İmamoğlu, söz konusu paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

"Kar yağışı yalnızca kentimizi değil, tüm Türkiye'yi olumsuz yönde etkiledi. İstanbul-Ankara kara yolu kapandı. Yeni havaalanında ve bağlantı yollarında sorunlar hala devam ediyor. Fakat 'vurun abalıya' misali malum basın organlarında varsa yoksa İBB’den söz ediliyor.

"3 senedir devam eden hazımsızlık..."

3 senedir devam eden İstanbul'da yenilme hazımsızlığı öyle bir noktaya ulaştı ki 19 saat boyunca AKOM'dan ve sahadan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam dahi konuşulur hale geldi.

"Milletimiz çok iyi biliyor"

Bu zamana dek ilçe belediyelerimizle ve devletimizle koordineli bir şekilde çalıştık, çalışmayı da sürdüreceğiz. Binlerce personelimizin emekleri ortadayken, 19 saatlik mesaimde 1 saatlik yemek molamın niçin gündem yapılmaya çabalandığı malumdur. Milletimiz bu hazımsızlığı çok iyi bilmektedir."

Yorumlar (0)