İmamoğlu, Elif Perinçek'i kurtaran itfaiyeciler ile görüştü!

Yeni tip koronavirüsü (Covid-19) yenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir depreminin ardından yoğun bir şekilde çalışan İstanbul İtfaiyesi ekiplerini ziyaret etti. İmamoğlu, daha sonra da İzmir'e gitti. 

SİYASET 07.11.2020, 15:00 09.11.2020, 14:23
İmamoğlu, Elif Perinçek'i kurtaran itfaiyeciler ile görüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kısa bir süre önce yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmıştı. İmamoğlu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi görmesinin ardından taburcu edilmişti.

Taburcu edilmesinin ardından İmamoğlu, İzmir'de 30 Ekim Cuma günü gerçekleşen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından göreve giden İstanbul İtfaiyesi'ne bağlı arama-kurtarma ekiplerini ziyaret etti. 

İmamoğlu, söz konusu depremden 65 saat sonra Doğanlar Apartmanı enkazından Elif Perinçek'i sağ olarak kurtaran ekipte bulunan, 3 yaşındaki depremzedenin sedye ile ambulansa doğru götürülürken parmağını tuttuğu Muammer Çelik ile görüştü. İmamoğlu, ayrıca o anı fotoğraflayarak ölümsüzleştiren Süreyya Mümtaz Kurt ile de bir araya geldi. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) İtfaiyesi'nin önemli bir teşkilat olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, arama-kurtarma faaliyetlerine dâhil olan ekibin İzmir depreminin ardından başarılı bir iş çıkardığını belirterek teşekkürlerini sundu. 

İmamoğlu, söz konusu ziyaretten sonra afet bölgesinde inceleme yapmak amacıyla İzmir'e gitti. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ziyareti dolayısıyla İmamoğlu'na teşekkür etti. 

Yorumlar (0)