İmamoğlu Anadolu turuna çıkıyor: Listede 15’ten fazla il var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, kardeş belediyelerin yer aldığı 15’ten fazla kenti gezerek burada yatırımları biten açılışı yapılacak projelerin törenlerine katılım sağlayacak.

SİYASET 20.01.2023, 12:32
İmamoğlu Anadolu turuna çıkıyor: Listede 15’ten fazla il var

Bugün Kastamonu’ya ziyarette bulunacağını duyuran Ekrem İmamoğlu, burada İBB tarafından inşasına destek verilen Daday Belediyesi kapalı Pazar yerinin açılışını gerçekleştirecek. Söz konusu açılışın ardından İmamoğlu, kent merkezine giderek burada esnaflarla bir araya gelecek.

15’ten fazla kenti gezecek

İmamoğlu, Kastamonu’da yaptığı açılışın ardından Safranbolu’ya geçerek burada da bitirilen projelerin açılışlarını gerçekleştirecek. Edinilen bilgilere göre, İmamoğlu’nun ilerleyen günlerde de içerisinde Hakkari, Giresun, Artvin, Tunceli, Karabük ve Sinop’un da yer aldığı 15’ten fazla kente ziyarette bulunmayı planladığı öğrenildi.

Açılışa katılıp vatandaşlarla bir araya gelecek

Ziyaretlerde bulunduğu kentlerde tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştirecek olan İmamoğlu, vatandaşlar ve esnaflarla da bir araya gelecek. Son olarak İmamoğlu’nun geçtiğimiz döneminde de İBB’nin inşasına destek ve katkı sağladığı Divriği Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışına katılım sağlamıştı.

Yorumlar (0)