İki liderden sokakta iftar!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde Demet Parkı’nda iftar yapan ailenin sofrasına konuk olmasının ardından, benzer görüntüler Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da geldi. Erdoğan, Zeytinburnu’nda sahilde vatandaşların iftar sofrasına konuk oldu.

SİYASET 28.05.2019, 09:28
İki liderden sokakta iftar!

İstanbul seçimleri öncesinde içinde bulunduğumuz Ramazan ayı sebebiyle siyasileri sık sık iftar sofralarında, park ve bahçelerde görür olduk. Dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara’da Demet Parkı’nda, iftar yapan bir ailenin sofrasına konuk olup, sıcak ve samimi pozlar verdiğini görmüştük.

Önce Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası’nın düzenlediği iftar programına katılan Kılıçdaroğlu, programdan sonra parkta iftar yapan Beypazarlı bir ailenin sofrasına misafir olmuştu. Aileyle birlikte çay içen Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirmişti.

Bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Zeytinburnu’nda vatandaşlarla birlikte iftar yapmasının görüntüleri basında yer aldı. Erdoğan, da benzer görüntüleri verdi fakat İstanbul’da. Kısıklı’dkai konutundan çıkıp Zeytinburnu sahiline gelen Erdoğan, burada vatandaşlarla sohbet etti fotoğraf çektirdi. Sahilde bir ailenin çimenlerin üzerine kurduğu iftar sofrasına misafir olan Erdoğan, vatandaşlarla orucunu açtı.

Yorumlar (0)