İki lider görüştü: Ortak açıklama yapılacak

Ümit Özdağ, bu akşam saatlerinde Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından açıklamada bulunan Özdağ, Kılıçdaroğlu ile birlikte yarın (24 Mayıs) ortak basın toplantısı yapacaklarını ifade etti.

SİYASET 23.05.2023, 20:46
İki lider görüştü: Ortak açıklama yapılacak

Zafer Partisi lideri Özdağ, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajda, "CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam saatlerinde buluşarak mutabakat metni üzerinde çalışma yaptık. Yarın saat 11.00'de Zafer Partisi Genel Merkezi'nin önünde gerçekleştireceğimiz ortak basın toplantısında detayları büyük Türk milleti ile paylaşıyor olacağız." dedi.

Gün içinde basın toplantısı gerçekleştiren Özdağ, Millet İttifakı ile görüşmelerin devam ettiğini kaydetmiş ve sürecin şu ana değin müspet ilerlediğini dile getirmişti.

Dün de görüşmüşlerdi

Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi lideri Özdağ ile dün de bir araya gelmişti. 

CHP tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, iki liderin görüşmesi basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilmişti. 

Zafer Partisi, 14 Mayıs'taki seçimde yüzde 2,23 oranında oy almıştı.



Oğan: Sayın Erdoğan'ı destekleyeceğiz

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "İkinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Sayın Erdoğan'ı destekleyeceğimizi buradan beyan ediyorum. Bize ilk turda oy verenleri de ikinci turda Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemeye çağırıyorum." sözlerini sarf etmişti. 

Yorumlar (0)