İç hatlar uçuşunda görüldüler… İki bakanın uçak yolculuğu şaşırttı

Yurt içi seyahatleri sırasında yan yana koltuklarda görüntülenen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu birçok kişiyi şaşırttı.

SİYASET 14.09.2022, 15:20 14.09.2022, 16:10
İç hatlar uçuşunda görüldüler… İki bakanın uçak yolculuğu şaşırttı

İnsanların çoğunlukla gündelik hayatta görmeye alışık olmadığı bakanlar yurt içi seyahatleri sırasında görüntülendi. Görenlerin şaşkınlıklarını gizleyemediği Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanında koruma olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Yolcular gözlerine inanamadılar

İç hat uçuşu sırasında iki bakan, yan yana koltuklarda yolculuğu gerçekleştirdi. Uçakta yolculuk yapan diğer kişiler ise bakanları görünce gözlerine inanamadı. Ersoy cep telefonu ile gündemi takip ederken, Çavuşoğlu elindeki ajandaya not düşmeye devam etti.

Sosyal medyada yayıldı

O anlar ise sosyal medya üzerinde sivil havacılık ile ilgili Twitter’dan paylaşım yapan bir platformun hesabından yayınlandı. İki bakanın yan yana bulunduğu bu an, hızlı bir süre içerisinde sosyal medya üzerinde yayıldı. Siyasi alanda tanınan Ersoy ve Çavuşoğlu ile ilgili birbirinden farklı yorumlar yapıldı.

Yorumlar (0)