"Her şey güzel olacak" sözü FETÖ'nün...

"Her şey güzel olacak" sloganının FETÖ'ye ait olduğunu söyleyen MHP Lideri Bahçeli, "PKK ve FETÖ iltisak ve irtibatları eninde sonunda belli olacak" dedi.

SİYASET 16.06.2019, 13:56
"Her şey güzel olacak" sözü FETÖ'nün...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İstanbul'a bulaşan şaibenin arkasında hangi güçler bulunmaktadır? PKK ve FETÖ iltisak ve irtibatları eninde sonunda belli olacaktır." diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ataköy'deki bir otelde, hemşehri dernekleri temsilcileriyle buluştu.

Türkiye'nin farklı illerinden gelerek İstanbul'a yerleşen vatandaşların, aynı zamanda kendi memleketleriyle bağlarını koparmadıklarını belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aynı zamanda 3 kıtanın sevdalılarının da İstanbul'da buluştuğunu ifade etti.

Hep birlikte Türkiye olarak anıların, acıların bir olduğunu söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hemşehri duygusunun çok güçlü ve özel bir bağ olduğunu belirtti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, hep birlikte büyük bir aile olunduğuna vurgu yaparak, "Temiz bir vicdanın, temkinle pekişmiş bir vazife şuurunun, sağduyu ve teenniyle perçinlenmiş birlik ve beraberlik ruhunun başarılı olması kaçınılmazdır ve bu bir hayat gerçeğidir. İnanırsak, iddialarımızı fikir, çalışma ve samimiyetle desteklersek yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Emanete riayet edip ehline teslim edersek manevi vebalden kurtulmuş olacağız." şeklinde konuştu.

23 Haziran'da kardeşliğin ve huzurun kazanması arayışında olduklarını dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "23 Haziran'da milli birlik ve dayanışma ruhuyla birlikte hemşehrilik duruşunun öne çıkması, ağırlıklarından kurtulması amacındayız. Milli beka hasımlarının, ülkemizin istikrarına göz koyanların, milli varlığımıza diş bileyenlerin fırsat bulamayacağı bir neticenin 23 Haziran'da çıkmasını ümit etmekteyiz." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın etle tırnak gibi olduğunu vurgulayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti:

"Cumhur İttifakı'na gölge düşürmeye yönelik girişimler beyhudedir. Fikirsiz, samimiyetsiz, köksüz ve vicdansız zihniyet sahiplerinin attıkları nutuklar da iftiralar da kendileri gibi boşlukta kalmaya mahkumdur. Cumhur İttifakı olarak İstanbul'u ehline emanet etmek için seferberlik başlattık. Cumhur İttifakı olarak İstanbul'a sahip çıkmaya kararlıyız. Cumhur İttifakı, İstanbul'u yüceltmek için yemin etmiştir. İstanbulluların tecrübeyi bağrına basacağından ve İstanbul'a yakışır bir hizmet için Cumhur İttifakı'nın adayı Sayın Binali Yıldırım'ı Büyükşehir Belediye Başkanı seçeceğine de inancım tamdır."

31 Mart’taki seçimlerde kuşkulu oy pusulalarının bulunduğunu belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Görünen odur ki, İstanbul seçimlerine şaibe bulaştıranlar CHP'nin adayına sıkı sıkıya sarılmışlar, umut ve bel bağlamışlardır. İstanbul'un, İstanbulluların iradesi ayan beyan karalanmıştır. Göz göre göre İstanbul'a ve İstanbullulara ihanet edilmiştir. 23 Haziran, bu şaibelerin ortadan kalktığı, çalınan oyların sahibine teslim edildiği, maşeri vicdanın huzura ve rahata erdiği bir yerel seçim olacaktır. İstanbul ve İstanbullular hak ettiği değere kavuşacak, 31 Mart'tan bu yana İstanbul'u oyalayanlardan sandıkta hesap sorulacaktır." diye konuştu.

"CHP'nin HDP'ye teşekkür mesajları unutulmamıştır"

31 Mart seçimleri öncesi "Yerel seçimlerin bekayla ne ilgisi var?" şeklinde eleştiride bulunanlara yanıt veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"31 Mart Yerel Seçimleri sonrası bölücü terör örgütü PKK'nın ini Kandil'in 'CHP'li belediyeler bizim taleplerimizi yok sayamazlar' yönündeki tehditlerine hala herhangi bir cevap verebilmiş değillerdir. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi 'HDP ile ittifak yapmıyoruz' diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin 31 Mart yerel seçimleri sonrası HDP'ye teşekkür mesajları unutulmuş da değildir. Bölücü terör örgütünün sözcülerinden gelen beyanatlar 23 Haziran seçimlerinin bir beka seçimi olduğunu doğrulamaktadır. HDP Eş Genel Başkanının yenilenen İstanbul seçimlerinde CHP'nin adayının 250 bin oy farkıyla kazanacağını söylemesi kirli bir tezgahın, çirkin bir oyunun ifşasıdır."

"Her şey güzel olacak"

CHP adayının mağdur edildiğini söyleyenlerin, hakkı olmadığı halde hanesine 16 binden fazla yazılan oyu da görmeleri gerektiğini söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, "23 Haziran’da İstanbullu kardeşlerim, sandık başına giderken yaşanan skandalları, oy hırsızlıklarını, zillet ortaklığını, FETÖ'nün 'her şey çok güzel olacak' sözünü elbette dikkate alıp oylarını buna göre kullanacaklardır. Bu tezgahı kim ya da kimler kurmuştur ve bu organize usulsüzlükte kimlerin payı, parmağı ve dahli vardır? İstanbul'a bulaşan şaibenin arkasında hangi güç ya da güçler bulunmaktadır? Terör örgütleri PKK ve FETÖ iltisak ve irtibatları eninde sonunda belli olacaktır." şeklinde konuştu.

"CHP'nin İstanbul adayı başka yerlerin kontrol ve güdümündedir"

15 Temmuz darbe girişimi karşısında milletin kahramanca duruş sergileyerek darbeye izin vermediğini vurgulayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, bu durumun 15 Temmuz'un arkasındaki isimleri çılgına çevirdiğini ifade etti. 

O güçlerin, hedeflerine tankla, topla ulaşamadıklarını söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, aynı güçlerin, siyasi, sosyal, ekonomik ve diplomatik dayatmalarla hedeflerini elde etmek istediklerini dile getirdi. Bu durumun Türkiye'nin bir beka sorunu ile karşı karşıya olduğunu gösterdiğini aktaran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zalimlerin hedeflerine ulaşıncaya kadar ülkeyle ve milletle uğraşmaya devam edeceklerini belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bizim de bu gerçeklere göre hareket etmemiz, sorumlu davranmamız, duyarlı olmamız, birlik ve beraberliğimize sahip çıkmamız gerekiyor. 15 Temmuz alçak ve kanlı FETÖ darbe girişiminden sonra güçlü ve hızlı karar alabilen bir hükümet sistemine ihtiyaç olduğunu vurgulamıştık. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hayata geçirip 16 Nisan halk oylamasıyla sizlerin onayına sunduk. Gördük ki, dayatmalarla karşımıza çıktılar. Ülkelerinde ikamet eden vatandaşlarımızla buluşmamıza engel oldular. Bakanlarımız ile vatandaşlarımız arasına set çekmeye çabaladılar. Bunların hepsinin bir amacı vardı, tam bağımlı ve emperyalistler tarafından sömürülmeye hazır bir ülke hayali ve hedefiyle üzerimize geldiler." dedi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, Ordu-Giresun Havalimanı'nda yaşadığı durumla ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"CHP adayı nereden güç almaktadır ki, Ordu Valisine pervasızca küfür savurabilmektedir? CHP adayı İstanbul için oy kullanacak bir seçmene nasıl olur da 'beyni uyuşmuş' diyerek hakaret edebilmektedir? CHP'nin İstanbul adayı olan şahıs CHP'den daha çok başka yerlerin kontrol ve güdümüne girmiştir. Pervasızlığı bu yüzden, hiddet ve öfkesi de arkasında duran karanlık ellerin verdiği mutlak öz güvendendir. Aziz milletimiz CHP'nin adayının gerçek yüzünü 31 Mart yerel seçimlerden sonra görmüş ve öğrenmiştir. Her şerde bir hayır vardır mutlaka. İstanbul için hayırlı olan da 23 Haziran günü yapılacak olan yerel seçimdir. Tecrübe, bilgi birikimi, siyaset ve devlet adamlığı, cahil cesaretine galip gelecektir. Yalancıların zaferi gerçekler ortaya çıkana kadardır. İstanbul için vakit Sayın Binali Yıldırım vaktidir. İstanbul Cumhur İttifakı'yla zincirlerinden ebediyyen kurtulacaktır."

"Buna karar verecek merci yine Türkiye'nin ta kendisidir"

Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi alımına ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"NATO şemsiyesi altında ittifak hukukumuzun bulunduğu Amerika, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 savunma sistemi almasına neden karşıdır? Türkiye'nin savunmasız kalması Amerika'nın işine nerede ve nasıl yarayacaktır? Amerika'nın ülkemize yönelik savurduğu tehditler hepinizin malumudur. Türkiye'nin temmuz ayı sonuna kadar S-400 anlaşmasından çekilmesini istemekte ve aksi halde siyasi ve ekonomik yaptırımlarla tehdit etmektedir. Suriye'nin kuzeyinden askerlerini çekeceğini ifade ettiği halde bunu yapmayan, sınırımızın yanı başında teröristleri silahlandıran Amerika nereye varmayı istemektedir?

Türkiye bölgesinde güçlü ve bağımsız karar alabilen, bu kararları tavizsiz bir şekilde uygulayabilen dirayete sahiptir. Bizim vatanımıza, bekamıza, geleceğimize göz diken hiçbir güce ne eğecek başımız ne de eyvallah edecek tek bir sözümüz vardır. Ülkemiz kendi güvenliği ve milli menfaatleri doğrultusunda S-400 alması gerekiyorsa elbette alacaktır. Bu iş bitmiştir zaten. Buna karar verecek tek merci yine ülkemizin ta kendisidir. Türkiye Amerika'nın ne sömürgesi ne de eyaletidir."

Yorumlar (0)