HDP'li Kerem Fırtına, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: "Ne İmamoğlu ne de Yavaş"...

HDP Danışma Kurulu Üyesi Kerem Fırtına, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Kılıçdaroğlu'nun adaylığını uygun gördüğünü belirterek "Hak ettiğini de düşünüyorum" açıklamasını yaptı. 

SİYASET 25.08.2022, 13:31 25.08.2022, 16:41
HDP'li Kerem Fırtına, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: "Ne İmamoğlu ne de Yavaş"...

Oyuncu Kerem Fırtına, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yeşil ışık yaktı.

"Kılıçdaroğlu, adaylığa uygun"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan HDP Danışma Kurulu Üyesi Kerem Fırtına, diğer adayların eksiklerine dikkat çekerek en uygun adayın Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından cumhurbaşkanlığı adaylığı için açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu ve HDP'li Kerem Fırtına, ismi geçen pek çok adayın yeterli olmadığını belirtti.

"Mansur Yavaş'in eylemi, derdi yok"

Fırtına "Mansur Yavaş’ın çözülmesi gereken toplumsal problemlerimizle ilgili bir açıklaması, eylemi ve derdi yok. Olmaz da. Ekrem İmamoğlu’nun refleksif davranışları ve tavırları fazla riskli. Pek çok yönden Kemal Kılıçdaroğlu adaylığa uygun. Hak ettiğini de düşünüyorum." şeklinde konuştu.

HDP üyesi olmuştu

Yıllarca fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nde "Eren" karakterini oynayan Kerem Fırtına, HDP 5. Olağan Kongresi'nde oluşturulan danışma kuruluna seçilmişti.

Yorumlar (0)