Hasan Ali Kilci toprağa verildi

Kayseri'nin ünlü simalarından, uzun yıllar Kayseri Ticaret Odası başkanlığı yapmış olan eski MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci toprağa verildi.

SİYASET 22.06.2020, 13:59 22.06.2020, 14:14
Hasan Ali Kilci toprağa verildi

Kayseri halkının yakından tanıdığı ve uzun yıllar Kayseri Ticaret Odası Başkanı olarak hizmet verdikten sonra Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili olan Hasan Ali Kilci, Kayseri'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Eski MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci'nin cenazesi, Kayseri'nin Hacılar ilçesinde toprağa verildi.

Memleketi Kayseri'de özel bir hastanede bir süredir astım tedavisi gören ve dün doktorların "beyninde pıhtının meydana geldiğini" açıkladığı 25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Beyninde pıhtı oluşması sonucu yaşamını yitiren Hasan Ali Kilci için, doğup büyüdüğü yer olan Hacılar ilçesinde cenaze töreni tertiplendi.

Hasan Ali Kilci'nin cenazesi, Hacılar Cami Kebir'de öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Hacılar ilçe mezarlığına defnedildi.

Hasan Ali Kilci için düzenlenen cenaze törenine, Kilci ailesi ve yakınları başta olmak üzere, protokolden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, siyasi partilerin temsilcileri, Kayseri'de bulunan odaların başkanları, Kayseri ilçe belediyelerin başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar (0)