Galatasaray'da tüm gözler Divan Kurulu'nda!

Galatasaray'da gündemden düşmeyen erken seçim iddialarının ardından tüm gözler bugün yapılacak olan Divan Kurulu toplantısına çevrildi.

SPOR 13.11.2019, 09:33
Galatasaray'da tüm gözler Divan Kurulu'nda!

Başkanlık görevine başladığı günden bu zamana kadar neredeyse tüm Divan Kurulu toplantılarına katılım gerçekleştiren Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun zamanlarda yönetime karşı olan tavrı ve yaklaşımlarından dolayı bu toplantıya katılmayacakları konuşuluyor.

Başkan Mustafa Cengiz'in bir tepkide bulunmak amacıyla Divan Kurulu toplantısına katılmamayı düşündüğü ancak bu durum hakkında net bir karar vermediği ifade edildi.

Sarı-kırmzılı kulüpte kasım ayı olağan divan Kurulu toplantısı bugün Galatasaray Lisesi'nde yapılacak.

galatasaray divan kurulu ile ilgili görsel sonucu

Lisenin Tevfik Fikret Salonu'nda Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu başkanlığında gerçekleşecek toplantı saat 13.30'da başlayacak.

Bugün yapılacak olan Divan Kurulu toplantısı, idari yönden ibra edilmeyen yönetimin Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirdiği erken seçimin gündem olduğu toplantının ardından büyük önem arz ediyor.

Mustafa Cengiz yeniden seçime girebilirim demişti

mustafa cengiz ile ilgili görsel sonucu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, erken seçim çağrılarına tepki gösterirken, adaylığı hakkında çıkan tartışmalara da nokta koydu. ‘İdari ibra diye bir şey yok” sözleriyle Cengiz, adaylığına engel bir durumun olmadığını ifade etti.

"Seçime katılırım ben hiçbir engel yok"

Televizyon programında konuşan ve açılmış 9 dava olduğunu, 7'sinin hâlâ devam ettiğini belirten Başkan Cengiz, "İbrasızlığın hükümsüz olduğuna dair tedbir devam ediyor. Ne yapacağım ben? Bu 7 taneyi yok sayıp 2 taneye mi uyup seçime gideceğim" diye sorarken muhtemel bir seçime girip girmeyeceğiyle ilgili ise, "Seçime katılırım ben hiçbir engel yok" dedi.

 

Yorumlar (0)