"Geçmişte de ilk koalisyon CHP ile yapılmıştı"

Temel Karamollaoğlu, ​​​​​​​"Geçmişte de ilk koalisyon CHP ile yapılmıştı. En önemli adımlar o dönemde atılmıştı. Faizsiz banka ilk o dönemde kurulmuştu. Kıbrıs o dönemde fethedilmişti." dedi.

SİYASET 28.08.2022, 19:08
"Geçmişte de ilk koalisyon CHP ile yapılmıştı"

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından, Çekmeköy Çınar Piknik Alanı'nda gerçekleştirilen 'Saadet İstanbul Yaz Şenliği Programı'na iştirak eden Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, dünyanın çok zor bir döneme doğru sürüklendiğini, meydana gelen sıkıntılara karşı direnç gösterebilmenin, herkesin arzusu olduğu gibi siyasi parti olarak görevleri olduğunu ifade etti. 

"Birileri Türkiye'nin güçlenmesini ve etkili olmasını arzu etmiyor"

Siyasi partinin de ötesinde, inançlara sahip olan tüm insanlığın saadeti, huzuru için çalışan bir teşkilat olduklarını dile getiren Karamollaoğlu, hem ülkemizde hem de dünyada yaşayanların saadeti, huzuru için çalışmayı bir görev addettiklerini söyledi.

"Hedefimiz çok büyük fakat inancımızdan aldığımız şevkle tüm bu sıkıntıların üstesinden gelebileceğimize olan inancımız tam." diyen Karamollaoğlu, "Birileri Türkiye'nin güçlenmesini ve etkili olmasını arzu etmiyor. Bundan ötürü de içeride bazı sıkıntıların oluşmasını, bazı çekişmelerin yaşanmasını kendileri için bir avantaj olarak görüyorlar. Gerçekten bilmiyorlar ki bugün bizlere karşı tavır sergileyenlerin dahi biz huzur içinde, barış içinde olmalarını isteriz. Onlar için de çaba sarf ederiz." yorumunda bulundu. 

"Bunun asıl adı 'Büyük İsrail Projesi'dir"

Milli görüşün herhangi bir siyaset ifadesi, herhangi bir görüş olmadığına işaret eden Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

"Bu coğrafyayı karıştırmak isteyenler Türkiye'nin bölünmesini de amaçlıyor. ABD'nin de diğer Siyonist oluşumların da hedefi BOP'u (Büyük Ortadoğu Projesi) gerçeğe dönüştürmek. Bunun asıl adı 'Büyük İsrail Projesi'dir. Bu yüzden iktidara gelme arzusunda olmak zorundayız. Etkili bir noktaya gelmek zorundayız. Belli menfaatleri paylaşmak için, makamları işgal etmek için değil, tam aksine tüm bu imkanımızı hem Türkiye hem de coğrafyamızdaki tüm insanların huzura kavuşması için kullanacağız. Seçime çok az kaldı. Sandıklara hakim olmak, politikalarımızı en iyi şekilde yansıtmak zorundayız. Geçmişte de ilk koalisyon CHP ile yapılmıştı. En önemli adımlar o dönemde atılmıştı. Faizsiz banka ilk o dönemde kurulmuştu. Kıbrıs o dönemde fethedilmişti."

"Mustafa Kemal Paşa'nın başlattığı mücadeleye devam edeceğiz"

Karamollaoğlu, içinde bulunduğumuz ağustos ayının öneminin de altını çizerek, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"26 Ağustos 1071'de Anadolu'nun kapıları bizlere açıldı. 30 Ağustos ise Türkiye'ye tamamen sahip çıkılmasının ilk adımıdır. Yunanları denize döktük ve bu toprakların hakimi olduk. Bu zaferde emeği geçen herkesi takdir etmek bizim görevimiz. Mustafa Kemal Paşa'nın o zamanlar başlattığı bu mücadeleye devam edeceğiz. 30 Ağustos'ta çarpışan askerin kalbinde hangi iman varsa biz de o imana sahibiz. İnşallah o imanla Türkiye'yi ayağa kaldıracak, tekrar dünya milletleri içinde en üst mertebeye ulaştıracağız. Bunu da sizlerle birlikte yapacağız."

Konuşmaların akabinde çocuklar tarafından Saadet Partisi Genel Başkanı'na çiçek verildi.

Yorumlar (0)