FETÖ’nün Kastamonu ayağı DEVA Partisi İl Başkanı, gözaltında 

Silahlı terör örgütü FETÖ’ye düzenlenen operasyonlar son hızda devam ederken bugün de örgütün Kastamonu yapılanmasına ilişkin operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda, DEVA Partisi Kastamonu İl Başkanı ve 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltı kararı verilen soruşturmanın 8 aydır yürütüldüğü ve şahısların teknik/fiziki takiple izlendiği belirtildi. 

SİYASET 14.01.2022, 16:39
FETÖ’nün Kastamonu ayağı DEVA Partisi İl Başkanı, gözaltında 

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ile Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından düzenlenen ve Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bugün operasyonlar düzenlendi. Taşköprü ilçesinde farklı noktalarda düzenlenen operasyonlarda 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 



DEVA Partisi İl Başkanı, tatilde yakalandı 

Silahlı terör örgütü FETÖ’yü yeniden yapılandırmaya çalışmak, bu amaç uğruna çeşitli toplantılar düzenlemek ve yardım toplamak suçlamalarından haklarında gözaltı kararı verilen 3 kişiden 2’si, Taşköprü’de yakalandı. 3’üncü şüpheli olan DEVA Partisi Kastamonu İl Başkanı Mustafa Günaydı ise Antalya’da tatil yaptığı otelde gözaltına alındı. 



Mustafa Günaydı ile gözaltına alınan N.S. ve M.K.’nin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 950 adet yasaklı yayın, 4 adet bilgisayar, 4 adet içi dolu flaş bellek, 4 adet tablet, 6 adet 1 dolarlık banknot, 8 adet cep telefonu, Fethullah Gülen’in imzasını taşıyan kitaplar, yardım toplama makbuzları, dergiler ve çeşitli haberleşme cihazları ele geçirildi.  



Yorumlar (0)