“FETÖ’cüsün” davasında Ümit Özdağ’ın ifadesi alınacak 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu için bir televizyon programında “FETÖ’cüsün” diyerek okları üzerine çeken Ümit Özdağ, ifade verecek. 

SİYASET 24.05.2021, 13:53
“FETÖ’cüsün” davasında Ümit Özdağ’ın ifadesi alınacak 

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra İstanbul Bağımsız Milletvekilliği görevini yürüten Ümit Özdağ, bir televizyon programına katılmış ve konuşması sırasında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu için ”FETÖ’cü” demişti.

Meral Akşener’e karşı da “Buğra Kavuncu’nun FETÖ destekçisi STK’ya bağlı olduğunu biliyoruz, bunu kurucu yapmayalım.” şeklinde uyarı yaptığını ve bu sayede Kavuncu’nun ‘kurucu’ yapılmasından vazgeçildiğini belirtti.



Kavuncu: “Öfkeyle dinledim”

Özdağ’ın iddiaları üzerine programa başlanan Kavuncu: “Söylediklerinizi büyük bir üzüntü ve öfkeyle dinledim. İstanbul Kongresi’nde Özdağ da taraf oldu. Biz, hukuk önünde haklarımızı çözdük.”

Özdağ’a mahkeme yolu göründü 

Kavuncu, olaylar üzerine 21 Ekim 2020 tarihinde Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da re’sen soruşturma başlatmıştır. Bu kapsamda Ümit Özdağ’ın 26 Mayıs Çarşamba günü 11.00’da Çağlayan Adliyesi’nde ifade vereceği öğrenildi. 

Yorumlar (0)