Fatih Erbakan vaatlerini açıkladı: Memura, işçiye, emekliye...

Fatih Erbakan, milli kaynak paketleri ile oluşturacakları kaynakla iktidara gelir gelmez memura, emekliye, işçiye yüzde 70 zam yapacaklarını ifade etti.

SİYASET 28.09.2021, 00:24
Fatih Erbakan vaatlerini açıkladı: Memura, işçiye, emekliye...

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak katılan Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar, tekrar başkan seçildi.

"İşsizliği bitireceğiz"

Kongrede konuşma yapan Fatih Erbakan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yüksek maaş zamları ve sanayi hamleleri gibi hizmetlerinden örnekler vererek, şöyle konuştu:

"Aynı istikamette, aynı ruhla, aynı aşkla yürüyen Yeniden Refah Partisi var. Yine milli görüş var. Allah'ın izniyle yine geleceğiz ve bu milletin yüzünü yine güldüreceğiz inşallah. Biz iktidara geldiğimizde iç ve dış bütün borçları kapatıp sıfırlayacağız.

Milli görüş ilk 40 yılda senelik 70 milyar dolar kaynak bulmuştu. Biz de senelik 150 milyar dolar kaynak oluşturacağız. Ağır sanayi hamlesi başlatarak işsizliği ortadan kaldıracağız. Milli kaynak paketlerimizle sağlayacağımız kaynak ile iktidara gelir gelmez işçiye, emekliye, memura yüzde 70 oranında zam yapacağız. Bunu milli görüş sözü olarak yurttaşlara veriyorum. Allah tüm bu söylediklerimizi hayata geçirmeyi nasip etsin."

Anket firmalarını eleştirdi

Anket çalışmalarına işaret eden Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

“Partimizi anketlerde göremiyorum. Anket manipülasyonları devam ediyor. Partimize oy vereceğini söyleyenleri 'Kararsızlar'a yazıyorlar. Ne partimiz ne de ben anketlerde seçenek olarak gösterilmiyoruz. 'Kararsızlar'ın yüzde 30 çıkmasının sebeplerinden biri de bu. En gerçekçi anketleri biz ve teşkilatımız yapıyor. AK Parti'nin kalesinde bile yanardağ gibi patlayacağız."

Yorumlar (1)
feraslan 3 yıl önce
memura işçiye emekliye bedava aşı mı dağıtacakmış :))

Şaka bir tarafa; Türk siyasal tarihinde hiç bir zaman babadan oğula siyaset başarılı olmadı. Adnan - Aydın Menderes, İsmet-Erdal İnönü, Turgut-Ahmet Özal, Alpaslan - Tuğrul Türkeş vsvs. Velhasıl kelam Fatih Erbakanında işi çok zor. bekleyip göreceğiz.